Ahojte. Chcela by som mojho chalana vyfajcit.. bude to premna prvy krat.. a tak chcem vediet ze ako to mam vlastne robit? mam mu tu kozku stahovat ustami tak ako ked ho robim rukou?? alebo ako?? diki za odpovede.. viem ze tu o tej teme bolo uz dost ale na tuto otazku som odpoved nensla..
otrepane ale aj tak.. fajka..
Ahoj:-) som chalan (ale ma este ziadna nefajcila :-D).... ale o to nejde ...podla mna rob to co uznas za vhodne (okrem hryzania .. to by bolelo ;-D)... inak sa mu bude isto vsetko pacit :-)..
A ja by som sa este rad spytal ako to chces spravit so zakoncenim? :-). To si tiez moc neviem predstavit, lebo nechcel by som to tej babe strieknut do ust (co keby nechcela?) ze ci mam popredu povedat ze uz uz ... :-D alebo ako?
neries predkozku. daj si ho do ust ako sa najviac da a cmulaj hore-dole a to pojde samo uvidis. potom daj vediet ako to dopadlo :)
Ved jasne.,. len to mi nieje jasne,.., ci mam stahovat aj tu predkozku alebo sa po nej ustami a jazykom.. akoby smykat?
sať a lízať , hore a dole. všetci to tak majú radi
ja ked som nevedela ako na to, hanbila som sa mu to robit, ze to nebudem vediet a strapnim sa. on asi vedel ako na tom som, tak mi povedal: "daj si ho do ust a tahaj ako vysavac" tak som tak urobila sala som ako som najviac dokazala a hore dole.. no to bol jeden, neviem vsak ci aj ostatni maju radi to satie???