Moj buduci zamestnavatel si vyziadal lekarsku prehliadku ktora zahrnovala aj vysetrenie KO.Ked dom vsak odniesol vysledky,tak mi bolo oznamene ze su zle a vraj mam zvyseny pocet bielych krviniek(10%),a este niecoho ale to uz presne neviem..Potrebujem radu co robit aby do pondelka bolo vsetko v normale nakolko idem na opakovany odber krvi.Doktor mi povedal ze tam kde su na vysledkoch hviezdicky tak to je zle..Takze hviezdicky su tam nasledovne:
WBC :10,10 10´9/l 4-10
Neutrofily :46,20 50-70
Lymfocyty abs.p.:4,20 10´9/l 0,6-3,4
Lymfocyty :41,20 % 20-39
Monocyty abs.p.:1,00 10´9/l 0,2-0,6
Monocyty :10,10 % 3-8
Eozinofily :1,60 % 2-4
HGB :175,00 g/l 122-165
RDW :15,60 %CV 11,6-14,8
Takze ak mi niekto vie poradit ako to vyriesit aby to bolo v pondelok v poriadku alebo aspon ovela lepsie tak mu budem velmi vdacny.Dakujem.
Zly krvny obraz
ak si chceš upraviť krvný obraz skús si zaradiť ženšen do jedálnička - ja som si dala extrakt gold od pravého ženšenu a do dvoch mesiacov sa vysledky zacali upravovat
Kedze prekonala infekciu, je kratko po nej, tak ma reakticne trochu zvyseny pocet monocytov, bezna vec
moja sestra ma 4 roky a bola chora tak jej zobrali krv ..a ma zvysene Monocyty 10,8 znamena to nieco ?? vsetko mala v norme
Zistili mi pred tyzdnom pri odbere krvi:
S-AST 0,63
S-Cholesterol 3,56
B HGB 113
B HCT 0,358
B MCH 27,6
B MCCH 316
Monocyty 12,4
Neutrofily 2.02
Lymfocyty 1,08
RDW-CV 14,9
Ako som na tom?Mam silnu anemiu?Mam ist na hematologiu?
Dakujem pekne!
Dobrý den prosím čo znamená Et - jak 2 V617f jak - genu pozitýv
A videl som jeho vysledky aj z odberu a aj opakovane.Takze viem ake mal hodnoty a viem,ze tam skoro nebol ani rozdiel a boli dobre.
Mila nespokojna.Musim ta sklamat.Sme jediny labak v okrese a nemenovany mladik nikde inde nebol.Takze si sa netrafila.
no aby som pravdu povedal tak moj buduci zamestnavatel je zhodou okolnosti taktiez policia :)..takze takto aspon viem ze niesom jediny kto ma z niecim takym problem ..ale dakujem za radu..uvidim ako to dopadne..inak ten predosly odber bol 4.12 takze teoreticky by to mohlo byt vporiadku ale ked nie tak je to len moja smola..