Ahojte,mam jednu otazku.Beriem antikoncepciu ale v utorok ma 2,5 hodiny po uziti tabletky prehnalo 1x.Vcera sme sa s priatelom milovali bez kondomu,ale vyvrcholil mimo mna.Chcem sa opytat ci mozem byt tehotna.
Prosim neurazajte ma a normalne mi odpiste.
Dakujem
Len normalne odpovede
Pokial antikoncepciu uzivas pravidelne, tak ani vynechana jedna tabletka by nebola taka strasna. Dalej dva a pol hodiny po uziti si tabletku urcite nevykakala:) to sa nestihla tak rychlo dostat dole a pokial sa ti to doteraz nestalo tak to bola zrejme reakcia na nieco ine a nie na tabletku.
A pokial si ho este 5 minut robila rukou, tak to potom sa sanca, ze by si bola tehotna blizi k absolutnej nule.
Mozes byt uplne kludna.
ee, nemyslim si zeby si bola v tom, tabletka sa do dvoch hodin v pohode vstrebe a aj keby nie tak tehotna podla mna nie si
kristepane z coho ked sa do teba neuorbil si uz uvedom a ukludni sa
Mozem byt teda tehotna?Prosim odpvoedzte mi.Bojim sa
Uprimne co si myslite?Ja dufam,ze nie som tehotna.
Potrebujem vediet Vase nazory
vies ono je tu miniaturna sanca aj keed beries haka a priatel sa do teba spravi..(: prosim len neestresuj, nespravil sa do teba sice si mala vedlajsi ucinok no nemusi to znamenat vela..
Takze sa uz tabletka mohla vstrebat?Kym do mna priatel nevyvrcholi nemozem otehotniet vsak nie?
chapem, ze sa bojis a stresujes ale uplne zbytocne.....neboj, vsetko bude ok....tak sa skus trosku ukludnit aspon, lebo aj z toho ti moze meskat menzes a potom budes este v ovacsom strese
To dufam,ale aj tak az do menstruacie budem prezivat stresy.Bojim sa.
neboj, jje to ok