Prosím vás máte niekto skúsenosť s tým, že sa niekomu táto diagnóza vrátila? Môj priateľ bol na ňu odliečený interferónom a po 3 rokoch je opäť pozitívny. Ako je to možné?
Hepatitída C
Aha, takže všetky tri veci má brať každý deň v uvedenom množtve, ak tomu dobre rozumiem... Ešte otázka, že kde ich zoženiem?
martina,
protokol ma tri zlozky:
...
selen(400 mcg) je antiviralny
....
sylimarin(900 mg)=vytazok z ostropestreca marianskeho=bodliak, sylibum marianum, v anglictine Milk thistle.
Tento stimuluje tvorbu zlce, cim sa pecen cisti(odmoruje, detoxifikuje) a zaroven stimuluje tvorbu novych zdravych pecenovych buniek.
....
alfa lipoicka kyselina (600 mg) je univerzalny antioxidant a regenerator, telo si ho tvori v mensich mnozstvach.
.....
Zaroven odporucam brat viacej vlaknin(zeleniny, pektiny, psylium, varene plevy, celozrnne produkty) lebo vylucenu zlc plnu toxinov je treba do niecoho nasiaknut a vyniest z tela, inac sa v crevach znovu absorbuje do krvneho obehu.
RNG o tom protokole som niekde v archíve čítala, ale nerozumiem mu... sú tam len vymenované nejaké zložky, ktoré ani neviem, čo znamenajú, ani ten protokol neviem, čo znamená. Môžeš mi to prosím vysvetliť, ak máš čas? Ďakujem
hepatitida C je virusova choroba.
Interferony su bielkoviny( presnejsie glykoproteiny, cytokiny), ktore vytvaraju vsetky vyssie zivocichy na svoju obranu proti roznym mikrobialnym infekciam.
Na hepatitidu tybu C su interferony len o nieco viac nez 50% ucinne, tj skoro polovica hepatitid C na ne nereaguje dostatocne.
Interferon v klinicky ucinnych davkach je velmi drahy.
....
Spominal som tu castejsie protokol dr Berksona, ktory je znacne ucinny na hepatitidu typu C a ine viralne a toxicke poskodenia pecene.
Nielen ze posilni obranyschopnost tela ale zaroven obsahuje zlozky, ktore regeneruju poskodenu pecen tj stimuluju tvorenie novych hepatalnych buniek.
....
Inac na potlacenie virusov a zvysenie viralnej imunity som spominal hromadu doplnkov, niektore su mimoriadne ucinne.
Na zvysenie poctu a aktivity bielych krviniek pracuju vyborne betaglukany, klinicky ucinna davka je 3x400+ mg.