za par dni mam rodit ale ja uz nevladzem a est k tomu vianoce ktore stravim podla vsetkeho v nemosnici je to blbost co tu napisem ale su dake babske recepty aby sa dietatku uz zachcelo na svet?nie zeby som to isla uz skusat ale len tak z nudy ie niktora o niecom?
porod
biochemik, tak tááák, no ale v konečnom dosledku idú do tej istej dierky :)
Tak,ked ideme do detailov,tak su v tom spominanom ejakulate,teda "vezu" sa spolu so spermiami a potom sup von. :-D
biochemik ano, to som myslela, písala som narýchlo, lebo sa mi malý budil, tak som to poplietla, dakujem za opravu, ale to mi povedal gynekológ, že su v spermiach, ale nechám sa poučit, dakujem...
Horuca vana + cervene vino, ale nie moc aby si potom zvladla este ten sex ;)
Velmi drzim palce!
Bobika co su to prostalaginy?Nemyslela si prostaglandiny?Tie su sice v ejakulate,ale neobsahuju ich spermie.Je to sucast "kvapociek lasky"-vylucok prostaty.A ten prispevok na dieta je 25 000,- a nie od 1.1.2009,ale ak je to 1. alebo 2.dieta,tak nema na co cakat,lebo to plati aj teraz,ale od 1.2.2009 to plati aj pre 3.dieta.
čaj z malinových listov môže spustiť pôrod.
a ked pockas do 1. januara, dostanes prispevok na dieta, myslim, ze 20 000
vela sexu, spermie obsahujú prostalagíny, ktoré možu ale nie je to zase na sto percent porod, ale ked sa babu nrchce, tak treba len počkat na správny čas...a vydržat, stojí to zato...
veď su to už len pár dní, čo ma povedať taká čo to ma za mesiac... Nejak to už vydrž, nič iné ti neostáva. Nemysli na to a radšej si zavolaj kámošku aby ti robila spoločnosť. Alebo niečomu sa venuj (nejakej záľube)ale aby si sa pri tom nenamáhala.