Čaute baby, mate alebo ste mali niekedy podobny problem? Vždy po sexe ma aj den dva boli brucho ( tušim vždy ina strana - akoby vaječniky ). Mam 23 a sex s manželom nemame až tak často ani dloho ( iba par min.) , môže to byt len tym že nejsom "ZABEHNUTÁ"???
Bolesť brucha po sexe - vždy
Mali by ste s tým prestať, časom by ťa s tým penisom mohol vykuchať a ty by si zomrela.
Prosim o radu...
S frajerim sme mali po pol riku pihlavny styk,isli sme s kondomom ale problem je taky ze na zaciatku si moc nevedeka nasadit kondom a zachytil sa na tim ejakulant ... uz 2 den mam v bruchu krce neviete mi nejako poradit
Prosim o radu...
S frajerim sme mali po pol riku pihlavny styk,isli sme s kondomom ale problem je taky ze na zaciatku si moc nevedeka nasadit kondom a zachytil sa na tim ejakulant ... uz 2 den mam v bruchu krce neviete mi nejako poradit
aja mam ten isti problem
Mala by si zajst k lekarovi a opytat sa na to,moze to sposobovat aj neaky zapal alebo co...to ci niesi ZABEHNUTA,to sa mi velmi nezda!!!!
hmm moze to byt aj zapal?? treba ist na gynekologiu co najskor:-)) potom uz budu sviatky
Héj..viem že je vás tu dosť..máte s tým skúsenosti ?? :(:(
Obnovujem túto tému, sorry, ale mám podobný problem...Neviete niekto dovod, alebo riešenie?:))
asi je v tebe velmi hlboko a udiera ti na krcok maternice
nemas cisti?