Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa zoznámiť?

Príspevok v téme: ako sa zoznámiť?
silvergold

o chvíľku budem mať 18 a veľmi túžim po láske. Doteraz to bolo celkom OK ale možno aj preto že som sa veľmi dlhý čas spamätával s jedného veľkého sklamania a tak som po láske netúžil.No teraz nedokážem pozerať napr. romantický film bez toho aby na mňa prišiel pocit , že som sám a pokazí sa mi nálada, som smutný.
Problém je v tom, že mne ani tak nezáleží na vzhlade.Mám asi aj nízke sebavedomie ale nazbieral by som odvahu a oslovil nejaké dievča ktoré sa mi páči.Lenže mne ani tak nezáleží ako vyzerá.Mne ide o to ako je vo vnútri aké je jej JA.A to sa zo vzhladu nedá odhadnúť. Nemám ani veľa volého času aby som mohol nejako každú chvíľku spoznávať nejaké dievča a ani nie som ten typ chalana čo každý deň behá za iným dievčaťom. Do barom, na disko a podobne ma to moc neláka.Napr. chodím do knižnice ale keď som tam ja tak akurát vtedy tam skoro nikto nie je. Poradíte ako sa teda zoznámiť s nejakým fajn dievčaťom? Na pokeci by sa to dalo cez tie vlastnosti ale tam sú poväčšine len samí pubertaci alebo ani o sebe nehovoria pravdu a ťažko nájsť niekoho normálneho. Ako sa teda zoznámiť? ako ste vy našli svoju polovičku?

smile:)

silvergold a kolko mas rokov?:) ak by si chcel, mohli by sme o tom popisat, lebo ked som to citala, tak som mala pocit, ako by sa to tykalo mna samej:) hmn?:)

ShaulaThalit

Ahoj. Ja som sa zoznamila povacsine len cez internet. Takisto som zazila privelke sklamanie, ale teraz som velmi zalubena, ale nie je to ako predtym. Mam pocit, akoby som preskocila fazu zamilovanosti, poblaznenia. Skôr to beriem racionalne a pritom vazne.
Chcem len povedat, ze som velmi tiez samotarsky typ a nemam prave najlepsi pocit z toho, ked su okolo mna taki ini ludia, extrovertni, velmi povrchni a mala som pocit, ze typ cloveka ako ja, nenajdem.
Ja som sice nasla terajsieho priatela na AZete, lepsie povedane on mna a onedlho na to, ako sme spolu zacali chodit som si stiahla ja foto a prestala som si tam pisat s cudzimi ludmi a nadväzovat kontakty.
Netrap sa nad tym, aky si. Nie si jediny, kto nema rad diskoteky, bary... a prave to je tvoja najvacsia hodnota. O to si najdes kvalitnejsiu partnerku, kt. takisto je na tom podobne. Najdes ju kdekolvek. Ale nechci, aby ti hned na druhy den spadla do narucia. Stretnes ju... Mozno naozaj zajtra, pozajtra a mozno o dalsich dvadstat rokov, kym natrafis na ine- tie, ktore nebudu hodne teba, pripadne opacne.
Ale ver, na kazdeho raz pride. Ci uz v tom lepsom zmysle, alebo v horsom.

6irim

Nezúfaj, ja som si partnera našla na internete. Trochu mi poklamal, ale keď som mu povedala že sa s ním potrebujem stretnúť, skončila škola klamania a išlo sa na realitu. Nakoniec si predstav, že maešte aj vo veku oklamal.
Prišla som na to asi po štvrť roku poznania.
Preto aj keď sa na internete klame a podvádza, nie vždy sú tam ludia ktorý to dokážu. Predstav si že nemáš veľa času. Taká láska je o spoznávaní a o času a venovaní sa jeden druhému. Teraz nemôžeš pozerať romantické filmy, ale myslíš že už nikto na svete neexistuje čo by mohol striehnuť na teba? Buď iba sám sebou a nebanuj že ťa nebaví chodiť po podnikoch, kde vznikajú flirty a veci s tým podobné. Predstav si klud na internete a kľudne si dievča niekoľkokrát otestuj opakovanou otázkou a potom by si mohol naviazať aj pekný vzťah. Predstav si že biologické hodiny ešte nebijú a tá pravá ešte neprišla, ale už je skoro za dverami.