pluca plne hlienov

Príspevok v téme: pluca plne hlienov
geraldine

mam opakovany problem kazdy mesiac. niekedy sprevadzany teplotami, inokedy len bolestami v plucach alebo prieduskach. z vecera do rana sa zobudim chora, pali ma v lucach pri kaslani ,pali a boli, chrci,citim, ze mam dnu plno hlienov. musim vykasliavat, samozrejme, ostavam doma a lezim aj tyzden kym to neprejde. mam problem vykasliavat, len ma natahuje, ale ked vykasliavam, tak sa mi zlepsuje a som fit. neviem, kde je problem, ze sa mi vsetko usadza na plucach a preco tak casto. imunitu mam slabu a preto si nemozem dovolit uzivat ATB, tie mi ju len znizuju. uz som vycerpana z toho casteho chorlavenia, aj z prace ma asi vyrazia. poradite, co robit, aby mi vsetko neslo na pluca? je to problem s dutinami alebo s mandlami? uz nemam ani napad co s tym.

sunie

pisem ti sem nech neotravujeme tolko RNG :) kupila som si nakoniec v lekarni citrovital, ten maju. koloidne striebro tiez dostanes v lekarni, pozri este otazky na RNG.

mjanik

ten bod slúži hlavne na odstránenie horúčky do 38 st.cel.a na bolesť hlavy,na plúca treba použiť iné body,body plúc!!

geraldine

vyskusam tam ist este raz, vtedy pouzila ihlu medzi palec a ukazovak uz neviem ktorej ruky. citila som impulzi a ked mi stlacila nejake body na nohach, tak to bolelo poriadne. potom pri opakovanom stlaceni uz nebolelo nic. je to odbornicka,chodi na seminare do ceska, lieci aj v zahranici. len neviem, ci mne uz nieco pomoze.

geraldine

dufam ti to nevadi, RNG, tvoj prispevok ku mne som si skopirovala tu, lahsie najdem tieto info, ked pridem domov a budem si to hladat. na tvojej teme sa to rychlo posuva a hlho by som hladala.

prispevok od rng

strieborna koloidna voda sa nesmie s nicim miesat, pouziva sa taka aka je. Uz len pridanie cistej vody z vodovodu ju znici.
Kedze tu spominas vysoke ASLO, radim ti pit aj roztok GSE(60 kvapiekna liter vody)
ked nezozenies GSE, doma je slabsi vyrobok, citrovital z toho treba 120 kvapiek, alebo na internete je aj cisty citricidal, z toho treba 40 kvapiek na liter vody.
To su silne ucinne davky proti streptokokom a hromade inych.
Ked potrebujes udrzovat imunitusie, okrem minimum 400 mg betaglukanov mozes brat lubovolne dlho 1/2 az 1/3 z uvedenej koncentracie GSE

geraldine

mjanik, uz som bola aj na akupunkture, kedysi mi ju robila jedna odbornicka, mozno to trochu pomohlo, ale stale nic. pouzivam aj akupresuru, stimulujem slezinu, kedze jej cinnost ovplyv.imunitu.