Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pichanie pri srdci

alena galikova

tak isto mam problem so srdieckom zrazu ma zacalo popichavat okolo,ale mamografia je ok,mam ale exstremne vysoky tk-219/119/109,naviac som silna fajciarka,hoci fajcim cigarety na slovensku s najnizsim obsahom nikotinu 0,4mg a zacala som s liecbou tk som zufala,beriem AGEN a TRITACE,ale v celom mojom zivote som nemala take problemy ako teraz,zrazu nie som schopna udrzat ani moc,lebo mam akokeby astmaticke ranne zachvaty kaslu,hoc som o tom povedala aj mojmu lekarovi,a on nic neviem ako dalej,poradte mi prosim

osmicka

ja som mala podobny problem resp mam podobny problem bola som s tym na EKG aj na RTG chrbtice a mi zistili ze mam skoliozu cize pokrivenie chrbtice takze to je jeden dovod preco ma picha pri srdci a druhy dovod bol ten ze mi pomaly bije srdiecko len 52 uderov za minutu a ze mam velmi nizky tlak bezne ma 98 na 56 takze som teraz pod drobnohladom lekarov lebo mi hovorili ze mi hrozi aj infarkt mam iba 20 rokov a si vobec neviem predstavit zeby som taka mlada mala mat infarkt

mjanik

pichanie pri srdci v akupunktúre odstraňujeme tak,že napichneme 2 body na dráhe sleziny na nohe-stačí 1 až 3 sedenia

fidorka

ahoj..ja mám podobný problém...pichá ma srdiečko, bolí ma..niekedy mám pocit, akokeby som tam mala kameň.., je mi často zle, mám aj závraty, ťažšie sa mi niekedy dýcha........no diagnostikovali mi prolaps mitrál.chlopne...-ale to že má veľa ľudí..., bola som aj u psychiatričky...predpísala mi AD-zatiaľ ešte neberiem..ale užívam dlhodobo Frontin.......takže asi to fakt bude z väčšej časti chrbtica...a hlavne psychika..., aspoň dúfajme:-))

joni_

pichanie pri srdci moze byt, okrem problemov so srdcom, aj od chrbtice, od zleho travenia a samozrejme aj zo stresu...

katkaxxx

vies o tom ze to co uzivas je antidepresivum ze? bol si u psychiatra? - on ti to predpisal? moze sa tiez jednat o panicku poruchu alebo uzkost..