Sex s moslimom

Zanet Cica

Ja zijem v Belgicku,konkretne v Antwerpen a poviem vam,toto je male Marocco. Kde sa pozries,tam moslim.To by nebol problem,ale ked na slovensku nadavate na ciganov,tu by ste asi spachali samovrazdu.Hroza. Napluju vam do tvare,kracat so psom cez ulicu mozete zabudnut,lebo pes je pre moslimov spina.A ked pozeram ako sa spravaju k zenam....... Ani kuska respektu k zene nemaju. Cest a chvala vynimkam.Kazda zena ma svoj rozum,musi sa sama rozhodnut ci to skusi,no moslim ma svoje pravidla,svoje ego a nepostupa ho nik a ked rodina rozhodne inak,len v rozpravke to skonci dobre.

Joo

pochybujem Ovecka ,ze sa tu najde zena ,ktora by na moslimov nekydala, momentalne je to v mode ....... my sa nechceme prisposobit im, oni nam :)

0vecka

man by zaujimalo ci je tu nejaka slecn aktora mala vztah s moslimom a potom ten vztah nejako pokojne skoncil...

podla toho co viem tak su zenske spokojne kym vsetko klape ale tie rozchody su divoke....

Dora1988

ja som mala asi 10 mesacni vztah z moslimom a bolo to ako tu vela zien pise rovnake.Zo zaciatku mi prisahal lasku az za hrob,chcel deti a spolocnu buducnost.Po par mesiacoch ho navstivila mama,ktorej som sa samozrejme nepacila uz len koli tomu ze som neni moslimka.Zacala mu hladat zenu lebo chcela aby sa uz konecne ozenil a mal deti.Ja som zostala bokom.Do posledneho dna mi vravel ze cokolvek urobi jeho mama budeme spolu.stale mi vravel ze ak neuposluchne mamu tak sa urazi a on sa nedostane do raja ako sa to pise v Korane.Ubehli dva tyzdne a vobec sa neozival.Az potom som sa dozvedela ze bol vo svojej rodnej krajine kde sa ozenil.Nebyt spolcnych znamych tak ani neviem co je snim.zobra si samozrejme moslimku.Klamal mi az do posledneho dna.Bol to clovek ktory by si nezobral za zenu ktoru v zivote nevidel.Urcite sa museli kontaktovat spolu lebo ako sa pise v korane zena a muz sa musia vzajomne poznat a obidvaja suhlasit zo svadbou.Sex snim nebola ziadna vyhra ale milovala som ho a bol pre mna jediny.Ale bol to jeden z mnoha milionov moslimov.Nie kazdy je taky vazne zalezi od povahy a krajiny povodu.Nezanevrela som na moslimov.praveze som sa viac zacala zaujimat o ich kulturu a nabozenstvo....

Treecat

Co sa to deje s tymto svetom?To uz moslimovia dobyjaju europu.Tak kedy sa tomu zacneme branit?A takych ludi co s nimi dobrovolne uzatvaraju zvazky a vztahy by som tiez vesal.

Sabil

ach neviem,bola som v Turecku...a poviem Vám,radšej byť sama celý život s mačkou ako s niekym, kto uznáva Alaha (nie, nie kvôli náboženskej intolerancii...ale oni sú šibnutí! Ale úplne! )... proste,tak ako taliani majú v krvi temperament, ako cigáni majú v krvi hudbu tak majú moslimovia v krvi neskutočné nutkanie týrať svoju (v horšom prípade svoje) ženu...

wreck

dalsia z tych, ktore dufali, ze sa po sobasi zmeni, vsak? :(

a dobre ze pises, ze si vzdelane dievca, paskudka, lebo z tvojho textu by som na to neprisiel. :)

paskudka

Na zaciatok,len tolko,som vidata rok a 2 mesiace zijeme v Anglicku.Moj manzel ako vidim,ma totalne nahaku nas sexualny zivot,ku mne sa sprava no da sa,som smutna lebo u nho na prvom mieste su priatelia a potom rodina ja som posledna,,o detoch a stahovani do lepsieho bytu nechce ani pocut .O zabudla som je arab,myslim si,ze ma nelubi,ale stale si namyslam,ze nie sak preco som k nemu dobra,ale pre neho to neni vsetko,spravil mi strasnu hanbu a nie raz ked na mna skrikol,boli sme v Kupeloch v Europe a musela som si dat na seba este sortky panske lebo moje cele plavky sa mu nepacili,on proste pomaly ele isto chce so mna urobit moslimku,on sa chova uplne inac ked je s kamosmi,,aspon 2 krat do tyzdna ma party:co je pitie caju a hranie kariet s jeho hlupimi kamosmi,,,mam sto chuti sa s nim rozviest nemam chut zit s niekym kto neni zrely na manzelstvo,chce sa mi plakat ,,,som vzdelane dievca,a moj manzel nema skoncenu ani len strednu skolu,,to je fakt ze predtym som si to vsetko neuvedomovala az teraz stale si myslim,ze sa zmeni ale nemyslim si,chlap sa nikdy nezmeni,,,no ak chcete poradte diky