svadba - po akej dobe?

edna

no to som urobila milion krat, a som mu to na rovinu povedala, kedy ma chce poziadat o ruku, ci to vobec chce urobit. Poslala som mu milion linkov s prstenmi, pozerali sme si ich spolu, vybral, ktory sa paci jemu, ktory mne. Pozerali sme si obrucky, saty, miesto obradu, a stale nic, a takto to ide aspon rok.

bruneta

Uz sme spolu dost dlho na to, aby sme vedeli, ze sa chceme vziat, aj sme sa o tom uz rozpravali. Problem je ten, ze na to nemame vek. Nebyvame spolu (asi tak skoro ani nebudeme), dostatocne nezarabame, kedze sme obaja studenti. Po skonceni skoly by sme spolu chodili uz 7 rokov, co sa mi zda dost. Ludia sa vacsinou beru do tych 3-4 rokov, odkedy su spolu (aspon podla znamych v mojom okoli mam taky pocit). Asi sme sa spoznali prilis mladi...
Poznate niekoho, kto sa vydal/ozenil pocas vysokej skoly jednoducho preto, ze sa mali radi?

jajka001

edna, chlapi maju vecne kopec casu. vyhovuje mu to tak ako to je. skus ho trosku postrcit. alebo aj trosku viac :)

edna

Ja som s priatelom tri roky, z toho dva spolu byvame. O svadbe sme sa bavili x krat a vieme, ze sa chceme zobrat. Zial do dnesneho dna ma o ruku nepoziadal, neviem na co caka a po pravde mam depky z toho niekedy, ked som sa ho spatala, ze kedy teda daco poriesime, tak nemam sa vraj bat a tak. No, ale stale nic. Po pravde,ked mi najlepsia kamaratka povedala,ze sa s priatelom zasnubila, doslo mi to luto,ze su spolu kratie ako my dvaja a my napriek tomu stale nic. Takze uz ma to aj prechadza vsetko a som z toho cakania znechutena. Inak ja mam 27 a priatel 30

lea23

ja mám 24,už so snúbencom sme spolu rok a pola o ruku ma požiadal po 7mesiacoch. predtým som mala priateľa, s ktorým som bola 3,5 roka a ani ma nenapadlo sa za neho vydať.Je to proste o osobe, teraz už mám pocit, že s týmto človekom chcem byť.V mají chystáme svadbu, tak držte palce. :)

blondiee

bruneta a myslis, ze svadba je prostriedkom na nezovsednenie? Myslis chodit ako sa len stretavat alebo s niekym 7 rokov zit?
20 rocni sa aj mne zdaju byt mladucki na sobas.

bruneta

Mne sa 23 zda skoro. Mame 20 a 22, sme spolu 3 roky. Ale zase chodit s niekym 7 rokov je uz prilis dlho, nie? Nezovsednie taky vztah bez svadby?

alchemilkaa

S manzelom sme spolu zili 5 rokov, potom sme za zasnubili a o necely mesiac bola svadba. Zrejme by sme sa zobrali skor, ale byrokraticke zvyklosti to nedovolili. Do manzelstva sme ale isli s tym, ze sa vyborne pozname a to obdobie otukavania sme si zazili pred svadbou. Po nej bolo uz len to krasne.