Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ultrazvuk cez posvu

michaela312

Tak ak si zo zdravotníctva, tak si dosť tupá, lebo každý vie viac ako Ty, potom takto vyzerá naše zdravotníctvo, keď máme gynekologov, lekarov ako si Ty, dohovorila som.

mataBB

jedna co viem, kazdy gynekolog robi sono aj babam, ktore nemaju problemy, aj pod 20...aj mne..a to som nikdy nic neplatila

jedna

nevies 2 zakadne determinanty: kolko ma baba rokov a ake ma gynekolog. tazkosti. su to zakadne veci, na zakade ktorych sa gynekoog rozhoduje.

ale tvoj nazor neberiem- ze tebe to tak robili a vsetkym tvojim znamim :D. zovseobecnovanie ti ide jedna radost.

moj nazor sa nezaklada na tom, co mne robii a mojim znamim, ale je z fachu ;)..no necakam, ze to pochopis a uspokojis sa s tym, ze sa mylis...

michaela312

Jedna prosim ta nevymyslaj, skade si spadla, kazdej zene co ja poznam to robia, mne a znamym to robili bez toho aby sme mali nejake vysledky zle, tak netrep a hovor za seba.

jedna

a co ked mas tetu gynekologicku??? zdravotna starostlivost podlieha legislative a nie tomu, cim je tvoja teta.

ak mlada baba nema ziadne vaznejsie gynekolog. problemy, ktore by indikovali utrazvukove vysetrenie, tak nie je sono automaticky sucastou preventivky.
ine je, ak su urcite tazkosti. vtedy je sono indikovana aj mimo prevencie

michaela312

Jedna, nemyslím si, no predstav si, že viem mám teu gynekologičku.. a nemyslím si, že Weva ma 70 rokov...

jedna

...a vies co k tomu patri? lebo je rozdiel v preventivke u 23 rocnej a u 70 rocnej zeny. nevykonavaju sa tie iste vysetrenia.
o rozsahu zdravot. starostivosti z verejneho zdravot. poistenia pojednava zakon 577/2004. tam si najdite, na ake vykony v ramci preventiviek mate narok