ahojte,chcela by som sa vás spýtat ako by som si mohla odstrániť chĺpky na ruke,mám ich dosť tmavé a robia mi problémy najmä v lete,keď nosím krátke rukávy...rozmýšľala som na odfarbení,mohli by ste mi poradiť nejaký prípravok na zosvetlenie?Ďakujem
Odstránenie chĺpkov na ruke
ako mááám odstranovat chlpky na ruky aj na nohy?? ako to urobi aby nerastli chlpky??? prosim vas napiste ako to urobi okk dik mocc
ou, a aby som nezabudla- mam 23- cize si chlpky odfarbujem tymto sposobom uz 8 rokov. A este cosi-vzdy si pri zosvetlovani pripravte misku do ktorej odlejete/prisipete z kazdeho sacku/tuby/flasticky iba cast.. aby sa zvysok dal zarobit o par mesiacov neskor a neznehodnotil sa cely zosvetlovac. Dufam, ze s vysledkom budete spokojni ako aj ja :))
Ja si od 15.tich rokov odfarbujem chlpky na rukach a nad hornou perou kazde cca 4 mesiace ZOSVETLOVACOM(v kazdej drogerii medzi farbami na vlasi) Jedno balenie mam cca. na 5 krat. Peroxid cisty neodporucam-prilis silne na chlpky. No nad hornou perou treba zmyt zosvetlovac do cca.5-7 minut, na rukach do 10 minut!!! Odvtedy co pouzivam tuto metodu-nemam komplexy a chlpky mi skoro vobec(!!!) nie je vidno :))) Som spokojna..
Vroni, môžeš byť kľudná....99% žien sa musí holiť. Chĺpky tam jednoducho rastú a nám neostáva nič iné, len si ich rôznymi spôsobmi odstraňovať. Ak ti nevyhovuje holenie, použi depilačné krémy alebo vosk.
Ahojte, mate aj vy problem s chlpkami okolo nohaviciek? par centimetrov z vnutornej strany stehien. Vzdy ked idem do plaviek si to musim oholit a strasne sa za to hanbim. Pytala som sa gynekologa a vysmial sa mi, ze som chlpata uplne normalne. Ale mne sa nezda, ze by si tam kamosky nieco museli holit.. prosim napiste
Jednému nerozumiem: Ke´d si človek odfarbí chlpky, napr. na predlaktí, ako je možné, že vyrastajú znova tmavé? Ve´d tych chlpkov mám stále rovnako - to by znamenalo, že po odfarbení sa "rozbujnie" porast"?
Mam problem.asi pred 3 rokmi.som si zacala holit brucho.dost nahodne.no su tmave a hanbim sa za to.neviete mi poradit ako sa toho zbavim..nejako prefarbit.alebo nieco aby ich nebolo vidno.je to taky 2cm pasik.od pupka nadol