Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstránenie chĺpkov na ruke

zuzka8943

Ja som si ruky holila a ked som s tym prestala,narastli mi este vacaie.Zacala som si ich zosvetlovat,ale oni zase sstmavli,tak som si povedala,ze ostanem taka aka som a komu sa nepacim nech sa na mna nepozera.Slniecko ma opali a budu menej viditelene.

pipuska

Chlpky na rukach mam aj ja ale kedze sa opalujem tak zo slnka rychlo zblednu :-) no ked si ich oholite narastu vam este tmavsie, a ak si ich budete holit stale, budete pre chlapca nezaujimave :-) lebo chlapcovi pridete ako male dieta

tickk

ako mááám odstranovat chlpky na ruky aj na nohy?? ako to urobi aby nerastli chlpky??? prosim vas napiste ako to urobi okk dik mocc

kvetinkaaaaa

ou, a aby som nezabudla- mam 23- cize si chlpky odfarbujem tymto sposobom uz 8 rokov. A este cosi-vzdy si pri zosvetlovani pripravte misku do ktorej odlejete/prisipete z kazdeho sacku/tuby/flasticky iba cast.. aby sa zvysok dal zarobit o par mesiacov neskor a neznehodnotil sa cely zosvetlovac. Dufam, ze s vysledkom budete spokojni ako aj ja :))

kvetinkaaaaa

Ja si od 15.tich rokov odfarbujem chlpky na rukach a nad hornou perou kazde cca 4 mesiace ZOSVETLOVACOM(v kazdej drogerii medzi farbami na vlasi) Jedno balenie mam cca. na 5 krat. Peroxid cisty neodporucam-prilis silne na chlpky. No nad hornou perou treba zmyt zosvetlovac do cca.5-7 minut, na rukach do 10 minut!!! Odvtedy co pouzivam tuto metodu-nemam komplexy a chlpky mi skoro vobec(!!!) nie je vidno :))) Som spokojna..

tralala

S tym holenim okolo plaviek je to pravda, holit sa tam musi kazdi, ak tam nechce mat porast a ak si si to na kamoskach nevsimla, tak preto, ze si to oholili. Je to normalne, ze tam zarastas.

aduliena

Vroni, môžeš byť kľudná....99% žien sa musí holiť. Chĺpky tam jednoducho rastú a nám neostáva nič iné, len si ich rôznymi spôsobmi odstraňovať. Ak ti nevyhovuje holenie, použi depilačné krémy alebo vosk.

vroni

Ahojte, mate aj vy problem s chlpkami okolo nohaviciek? par centimetrov z vnutornej strany stehien. Vzdy ked idem do plaviek si to musim oholit a strasne sa za to hanbim. Pytala som sa gynekologa a vysmial sa mi, ze som chlpata uplne normalne. Ale mne sa nezda, ze by si tam kamosky nieco museli holit.. prosim napiste

jana53

Jednému nerozumiem: Ke´d si človek odfarbí chlpky, napr. na predlaktí, ako je možné, že vyrastajú znova tmavé? Ve´d tych chlpkov mám stále rovnako - to by znamenalo, že po odfarbení sa "rozbujnie" porast"?

laura6

Mam problem.asi pred 3 rokmi.som si zacala holit brucho.dost nahodne.no su tmave a hanbim sa za to.neviete mi poradit ako sa toho zbavim..nejako prefarbit.alebo nieco aby ich nebolo vidno.je to taky 2cm pasik.od pupka nadol