Depilácia/epilácia

Príspevok v téme: Depilácia/epilácia
katu5ik

čo je lepšie? vosk alebo strojček?? .. chcem to vyskúšať, som zatiaľ na žiletkách:) takže prosim vas, popíšte mi vaše skúsenosti... ako dlho to vydrží, aké dlhé chĺpky treba mať a tak ďalej..,dakujem..

a ešte - depilácia voskom u kozmetičky stojí zhruba koľko? ďakujem...
-------------------------------
Článok ne tému "Epilácia / depilácia laserom" www.zdravie.sk

andy

Podľa mňa sa tá bolesť nedá vydržať. Ja strojček používam iba na nohy, je to tam oveľa redšie, tak sa to dá. Ale aj tak to nevydrží tak dlho, aby to stálo za to.

katu5ik

trvale nechcem..:D mozno raz ked si na to zarobim :) nasich zdierat nejdem:D:D... noo.. porozmyslam..ae rada by som si zvykla na epilaciu..ech ech.. so strojcekom:D:D ale uvidiem:)

andy

Ani vytrhávanie s korienkami nevydrží neviem koľko. Potom by stálo za uváženie len trvalé odstránenie, ale s tým nemám skúsenosti. P.S. Povedala by som, že s weetom mi to vydrží dlhšie ako žiletkou - a nevyhádžem sa

katu5ik

depilačný krém ale neodstráni chlpky an dlho...je to v podstate ako ziletka ale bez roboty... ono to korienky neodstrani..a ja potrebujem nieco efektivnejsie:D:D ale dakujem:)

katu5ik

no dikes:) .. som zvedava ci sa vydrzim cakat na dostatocnu dlzku :D:D a strojcek si neskusala? lebo mame doma, ale este som sa neodhodlala nejako... ze ci to nie je lepsie ako vosk?

katu5ik

okolo pupka nie... a mam 17..
aj ruky mam trochu viac chlpate, ale to neriesim, to nemam taky extrem.. :D...

osud tmavovlasok:(