Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

alergia -pre všetkých,čo sa chcú podeliť o skúsenosti

vkoncoch

aj ja mám podobný problém...alergia na bielkoviny z mlieka. Na všetky druhy mlieka, čiže kravské, kozie aj ovčie. Ale aj na bielkoviny vo vaječnom bielku a taktiež na sušené mlieko. Je to úplný des! Nemôžem jesť prakticky nič okrem zeleniny a ovocia. Schudla som 10kíl a vyzerám ako zombi. Antialergiká nezaberajú, tak neviem, čo bude... :-((

[zruseny12]

damme,histamin sa tvori v tele,ked sa brani,ked zjes nieco naco si alergicky...
a podla mna sa alergia uplne neda vyliecit,len zmiernit,treba posilnit imunitu,a ked sme alergicky na potraviny,tak ich vynechat...
spominam si,ze RNG,pisal,ze sa da pomoct pri alergii na LEPOK,ked si dodame ENZYM ,ktory stiepy LEPOK...

dášenka156

vraj sa vyliečiť dá/ale neviem to presne/-teda mne majú dávať injekcie..trvá to 3 roky a malo by to na niekoľko rokov ,,zneškodniť,, alergiu-len nevýhoda je v tom,že očkovať sa dá len proti 1 veci..avšak ak je niekto alergický na viacero vecí,zbaví sa jedného ale tých ďalších 5 ostáva..volá sa to alergénová imunoterapia

damme

ahoj
ja som alergicky na potraviny obsahujuce histamin a zvlast na mlieko....takze teraz neviem co je "prijatelnejsie" ...moja alebo tvoja alergia:D
ten kto je alergik...je to jedno velke obmedzenie do zivota:((