Mam taku malu prakticku otazku. Netusim ako by som sa mala citit ked mam orgazmus alebo kedy to je?
Priatel chce vzdy vediet ci ma ´spravil´alebo nie no jamu neviem odpovedat lebo sama neviem. Vzdy sa pri tom citim velmi prijemne a vzrusuje ma sex ale kedy uz mam orgazmus?
poradi mi niekto?
Ako zistim ze mam orgazmus???
Zacni sexovat so starsim a ten ta spravi hned a nebude klast blbe otazky:) 18tka ide do postele s 19 rocnym a potom to tak vyzera. Haha. najdi si 30tknika a zazijes cosi nevidane.
urcite si to este nezazila, lebo by si sa nepytala. to si nemozes s nicim pomylit. je to bomba! ale ten tvoj milenec sa asi velmi nevyzna, ked sa ta na to pyta. alebo si mysli, ze staci drazdit chvilu a uz to bude. ale niekedy si zeny vyzaduju dlhe drazdenie. skus to sama tak ako ti tu radili. naucis sa reagovat. je to bezna vec.
a mozes sa pri tom aj posrat...
to zistis. je to vyvrcholenie, si vzrusena coraz viac az po ten vrchol, potom pride ten nezamenitelny pocit a nasledne uvolnenie az pocit vycerpania. ak je to velmi silne, mozes sa rozplakat, blaznivo rozosmiat ci ostat na chvilu akokeby mimo. takze zrejme si to este nemala, inak by si sa nepytala.
treba drazdit klitoris, pri pohlavnom styku sa da tiez dosiahnut orgazmus vaginalny ale na to treba prax.
Raz si to urob sama a uvidis, co to je orgazmus. Ked ho budes mat, urcite to zbadas:) Je to velmi silne.
ak nevies odpovedat, tak si este nemala.
ono to pride, vekom.