Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vnutorný nepokoj.

Príspevok v téme: vnutorný nepokoj.
boriso1

Existuju dake lieky alebo osvedcena metopa pre vnutorne upokojenie tela? Asi posledných 5 mesiacov
som stale napety (a to doslova). Neviem co s tým mam robiť. Mal som dake problemy s priatelkou
ktoré ma dost rozrusovali. No už ich nemam a som stale v strese. Nedokazem sa uvolnit ani pri sexe
(a to ma stve najviac) Vzdy ked ma len dakdo prekvapi alebo chití za plece sa zlaknem...

zuzana12345

Borisko,nechuť do života je skôr depresia u teba je to niečo celkom iné strach z niečoho možno ani nevieš z čoho to je počiatočný stav úzkosti.Skús na to nemyslieť mal si s tým už problém že sa ti niečo pri sexe nevydarilo keď ťa to teraz prenasleduje.Väčšinou všetci ľudia ktorí majú psychické problémy vyzerajú normálne

boriso1

No pisete tu o nechuti do zivota. Ja ju ale nemam. Viem sa dokonale odviazat a pobavit sa len ked sedim s partnerkou na lavicke. Ale ak ma prist napr. k sexu ostanem nervozny a a ona tiež. potom sa na nic nedokazem ani sustredit a myslim len na to ze zase som to pokazil a som zo vsetkeho nervozny a pripominam si svoje minule problemy... Napr aj teraz. Mozno na vonok vyzeram OK ale vnutry neviem co skôr.

zuzana12345

ja som si tým všetkým prešla niekedy som hore inokedy dolu.Spúšťačom je stres a ide to všetko postupne bohužiaľ je taká doba len som dosť prekvapená že tým trpí hrozne veľa mladých ľudí.Neviem či sa to dá celkom vyliečiť.Možno potlačiť,psychická choroba ti ide z hlavy a treba s ňou bojovať ide to ťažko ale dá sa to v prvom rade sa nesmiete pozorovať a pokiaľ vám je zle v žiadnom prípade ležať v posteli.Viem o čom hovorím bude vám ešte horšie.Boris ty to vysvetli svojej priateľke pokiaľ ťa má rada tak to pochopí.Skús aj magnézium aj to ukľudňuje.Ja som nebola na AD ale brala som spitomin /naklikaj si v googli/a dosť mi pomohol.Choď ku svojej obvodnej lekárke a poraď sa s ňou

samantha

Posledne dva dni som mala take hroznu migrenu ze som len lezala v posteli Ako sa zbavim vnutorneho stresu a znovu sa budem aspon trosku tesit zo zivota Teraz mam v zivote len vela povinnosti a terminov ... Sex nemam vobec zaujem lebo to povazujem za vycerpavajucu aktivitu ...

samantha

Zijem v poslednej dobe v hroznom strese Uz ked vstavam tak som unavena po necelych dvoch hodin Prepadam uz aj depresiam Je to nad moje sily ...

boriso1

Bol som u neurologa. ten mi dal lieky neviem teraz presne ako sa volaju) tablety dve na kazdy den. No to mi nepomaha. A stale sa citim napaty a doraza ma hrozne to ze partnerka si mysli ze ju nechcem ked sa s nou nemozem milovat... Potom len premýslam a zo vstkeho ma boli zaludok...

mandarinka

no to by aj mna zaujimalo, tiez mam podobny problem. Neviem sa akoby uvolnit, upokojit. Vecer lezim v posteli, snazim sa zaspat a nic, myslienky uplne rozlietane, vsetko v hlave riesim, zo vsetkeho mam strach, bojim sa dalsieho dna, dalsieho zivota, ze budem stale taka nekludna, nervozna. Akosi sa neviem z nicoho tesit. Alebo som radsej hore do druhej, tretej, az kym neodpadnem od unavy, aby som nemusela len tak lezat v posteli. Alebo co ma trapi viacej, strasne rychlo vzblknem, staci maly podnet a uz ide vsetko na povrch, niekedy mam pocit ze doslova hladam pricinu, aby som to mohla dostat zo seba von.. ten vsetok nepokoj, tu nervozitu..a potom som zla napr. na priatela a mrzi ma to :( Tak poradte niekto, prosim..

[zruseny12]

na stress si kup B-komplex forte z lekarne/na zacietok/je silnejsi,potom iba B-komplex...
a aj jec vela potravin s vit.B...
su aj caje na stress,ktore sa daju bezne kupit,bud v lekarni,alebo v obchode...

zuzana12345

pokiaľ to máš len v tomto štádiu skús nejaké upokojujúce čaje na nervy alebo homeopatika- sedatif pokiaľ to nezaberie navštiv lekára ten ti poradí najskôr nejaké ľahšie lieky na upokojenie prípadne navrhne liečbu.Sprav to čo najskôr nie je to sranda skús fórum "úzkosť"tam ti určite poradia a keď nie tak aspoň povzbudia