Tento tyzden mame firemny vecierok, pre mna prvy, robim vo firme len pat mesiacov a ja neviem, co so obliect? Nie je totiz presne dane, ako sa mame obliect. Co sa nosi na tieto firemne vecierky? Tuniku? Bluzku? Sveter? Chcela by som nieco k nohaviciam, ripadne k leginam. Ake farby by som mala zvolit? Viem, ze mi modna fialova nepristane, ani zlta. Ak by prevladala cierna, mam si zvyraznit oci alebo usta? V pripade, ak by som mala nacerveno naruzovane usta, aky tien zvolit k modrym ociam? Viem, je to chaoticke, ale viete poradit, dakujem.
pekne oblecenie na vecierok, co leti?
ruženka neviem koľko máš rokov koktejlovými jednofarebnými šatami nič nepokazíš a nejaké výraznejšie doplnky.Pokiaľ chceš nohavice tak najlepšie čierne a nejakú saténovu tuniku môže byť aj farebná.Pokiaľ si mladšia veľmi by som ten červený ruž nedávala skôr by som sa zamerala na oči a make up
opytaj sa kolegyn, ktore su tam dlhsie..
podla mna by boli velmi dobre a pekne cierne nohavice nejaka vypasovana bluzka(bud s dlhym alebo 3/4 rukavom a nejaku elegantnu fialovu vesticku lodicky...ale i tak by boli asi lepsie saty
Sveter a rifle by som urcite nezvolila na firemny vecierok nedajboze leginy. Skor nejake pekne saty a k tomu doplnky (nahrdelnik, nausnice)...Ked vsak nohavice, tak nejake biznisacke - cierne, tmavohnede, jemne pruzkovane. K tomu mozes bluzku vyraznejsej farby co takto lesklejsia cervena? Ak si das cerveny ruz, tak tiene na oci si nedavaj, postaci ceruzka len na spodne riasy, aby sa pery s ocami nebili. Zvol si, ci chces zvyraznit oci alebo pery.