Sikanuju ma

Príspevok v téme: Sikanuju ma
lucya

Ahoj,v septembry idem na strednu,ale hrozne sa toho bojim.Som skor hanbliva a neviem sa zaradit do kolektivu.Ak sa snazim s niekym zoznamit moc mi to nejde ,vzdy sa tam citim trapne alebo nieco trapne spravim. V skole mam len velmi malo kamosov (3)ak sa s niekym zoznamujem a som aj s kamosmi tak s tym "cudzincom" ; v pohode komunikujem ,ale ak som sama vzdy z toho vzide nieco trapne.Pred mojimi kamosmi som ako normalna baba v mojom veku ,dokazem sa pri nich odviazat a stale o niecom kecam.Spoluziacky sa so mnou bavia len ,ked odo mna nieco chcu,dobre sa ucim a oni to vyuzivaju.Ja spprosta im to dovolim,lebo neviem povedat nie-nechcem si spravit dalsie problemy.Vsetko by bolo este OK ak by neexistovala telesna.Som total drevo aj ked sa snazim.Ja proste za to nemozem.Naozaj sa snazim ,ale jednoducho mi to nejde.Nasa trieda je asi najsikovnejsia co sa tyka sportovania na skole.Ked hrame basket alebo neaku skupinovu hru,casto druzstvo , v ktorom som ja prehra.Potom si ,vsetky baby na mne vylievaju zlost.Baby ,ktore zistia ,ze su s
o mnou v druzstve odmietavaju cvicit.Hovoria o mne ,ze som j*bnuta atd...Vzdy,ked sa konci telesna,tak v satni potajomky placem,obcas,ked som na dne, myslim az na samovrazdu ,ale nebola by som toho schopna som na to moc zbabela a oni mi zato nestoja.Viem,ze to asi do zdravia nepatri,ale ja som to potrebovala dat zo seba von...

george303

A koho si myslis ze je to chyba , ich ? Je to tvoja chyba prestan sa lutovat a zacni zit tym ze napises na forum sa to nezmeni ....

Diankka

Jakubbno - LINKA DETSKEJ ISTOTY
0800 500 500
Ak si to myslel vazne, tak treba konat! Cim skor by si sa s tym mal niekomu zdoverit!

jajka001_

Jakubbno
Nenechaj sa šikanovať,neboj sa to povedať, presne na to sa spoliehaju. Neboj nevyhodia ťa z okna, nechcu predsa ist do vazenia. ONI budú mať problemy, nie ty. Drž sa. Učiteľka ťa podporí.

anjelik9

ved si vravela že ideš na strednu novy kolektiv všetko zle hod za hlavu a začni od znovu oni nevedia ake to mas teraz ani ta nepoznajua budu ta poznat taku aka sa im predstavis tak dufam že s lepšim sebavedomim a usmevom na tvari ;) držím palce

Bibi1983

Jakubbno, tak to mi je velmi luto. Neviem si ani predstavit, zeby som zazivala nieco podobne. Ale ja som zasa papula velka, takze by som ich poslala do ... Mozem ti dat dve rady a to bud to ignorovat uplne a predstavovat si, ze su pre teba vzduch. Alebo to povedat triednej diskretne a mozno by ti nejako pomohla. Keby som bola na Tvojom mieste, poviem to triednej a nieco by sme spolu vymysleli. Inak to neporiesis sam, podla mna.Drzim ti velmi prsty

Megan157

Jakubbno
Dosť ma zaujal tvoj príbeh to skade si?:)ešte som o takomto niečom nepočula:/ to vážn nemáš ani jedného kamaráta?

Jakubbno

Dobry den. Mam 15 a chodim na GYMPL... Mam vsak problem... Na skole nemam ani jedneho kamarata a vsetci sa mi smeju a robia mi zle... Posmievaju sa mi ako chodim obleceni a aj ako vizeram (CHodim obleceni normalne :rifle tricko a mikina ). Nielen z nasej triedy ale aj z skoly.. uz nevem co mam robittt... Neni to moja vina staci ked ma vidia a uz sa mi smeju.Vzdy ma zbiju alebo ma nejak zosmiesnia.Skusal som sa branit ale je ich vela.Mam otca aj mamu ale otec chodi vzdy na 4 mesiace do anglicka a mamu ani nevidim lebo je to sestricka v nemocnicy. NAsiel som za skolov jedno opustene miesto kde nechodi a tam stravim prestavky. Jem tam..citam knihy..Pochopte ze nemozem ist ku ostatnim jest lebo mi jedlo vzdy zoberu a vihodia z okna alebo ho rozhadzu po skole... Ked len prechadzam tak ma boxuju do brucha kopaju alebo mi zoberu tasku a celu ju vysipu.. Vsetci ked idem po chodbe tak sa smeju. A ked vojdom do tedi tak mam lavicu hodenu v kute a celu dospinavenu.. Vzdi mi nalepia toaletak na nohu alebo co.. Citim sa strasne opusteny, nemam nikoho ani slovo povedat. Je to furt.. Aj mimo skoli. SKusal som uz vsetko ... Len tak sa zamiesat medzi nich ale vzdi ma dobili a pri lepsom mi dali len kos na hlavu.Stale mi len nadavaju.. a hovoria ze ak neco ceknem ze ich hned prvi den preca nemozu vyhodit a ze ma vihodia z okna a tak dal...(podrezu,zabiju).JEdini kamart je moja kniha.Pls pomozte uz nevem co mam robit,, premislal som aj skocit alebo co ale furt mam nadej ze jedneho dna pridem do tredi kde ma vsetci pozdravia, mozem pri nich stat , hovorit s nimi a tak dalej, ale nikdi sa to nestava stracam na to nadej

kirik94

Ty si presne ako ja a este aj v tom istom veku. Ja som na skole najhorsia v telesnej. Mam z nej dvojku. Mam uplne rovnaku povahu ako ty. V triede otrasny kolektiv, ale nastastie som so vsetkymi v mieri aj ked tam nemam okrem 3-4 ziadnych kamosov... no ja mam tiez obavy zo strednej, ale berme to tak, ze to uz horsie nebude nie? tak sa tesme, ze ak sa to nezlepsi horsie to uz nebude

lea

ja by som na tvojom mieste isla k lekarke a dala sa uplne vypisat z telesnej, kvoli chrbtici, alebo jej povedz o sikanovani. budes mat po probleme. miesto telesnej ta poslu plavat raz do tyzdna, aspon u nas to tak bolo. na samovrazdu prosimta kvoli takym hlupym spoluziakom nemysli!!! urcite mas rodinu, ktorym na tebe zalezi, nezahodis predsa zivot kvoli dakym nepodstatnym spoluziakom