Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, či je to veľakrát keď si žehlím vlasy 3x do týždňa?? Používam aj termofixačné mlieko a ochranu masku na vlasy. Stačí takáto ochrana? Vopred ďakujem.
Žehlenie vlasov
Ale vravím, skús pozruieť do starších tém o žehlení, tam je toho viac.
aďka17... o žehlení vlasov a prípravkov na ochranu sa tu popísalo až až, tak skús pozrieť staršie témy a iste sa dozvieš kvantum nových inf., kt. sa ti nepochybne zídu.
Či vlasy po žehlení budeš al. nebudeš mať zničené závisí len od toho akú máš žehličku a aký kvalitný prípravok používaš.
- Napr. ja mám etu, och, žehlím si s ńou už 2 roky každodenne a veľmi mi zničila vlasy. Používala som aj lacné prípravky, kt. bežne dostať v obchodoch, ale tie nestoja za nič. Tak potom som skúsila prípravok Matrix a neskôr Hasty od kaderníka a vidno, že vlasy mám zničené, ale už menej. No i tak tá žehlička je strašná, preto som sa rozhodla investovať do lepšiej a plánujem si objednať remington S 1031, táto žehlička je najpredávanejšia na trhu a je fakt skvelá.
- No a kamoška má aj kvalitnú žehličku - remington, aj kvalitný prípravok na ochranu pred žehl. použ. - Matrix spray a vlásky vôbec zničené nemá.
Tak určite voľ lepšiu žehličku a kvalitný prípravok. Ak budeš mať kvalitnejšiu žehličku aj účes ti v požadovanom tvare vydrží. Ale určite si so žiadnou žehličkou nežehlli každý deň! To je veľa. Taktiež kúp dobrý šampón, ja mám napr. z lekárne
ja si zehlim vlasy skoro kazdy den uz 5 rokov..a vlasy mam stale pevne a leskle..a nepouzivam ani ziadne pripravky na zehlenie...
adka....asi ta sklamem ale aj keby si pouzivala ten najdrahsi a najnovsi pripravok a svetovej znacky tak ti nepomoze pred poskodenim vlasov.....ja si zehlim vlasy 5x do tyzdna niekedy menej a mam ich poskodene a popritom pouzivan niekolko pripravkov ktore su urcene na ochranu vlasov.....vlasy si zehlim uz 3 rok a konecky su znicene od zaciatku :o)