vyzarujem nieco, co nici elektorniku

Príspevok v téme: vyzarujem nieco, co nici elektorniku
energia

Caute! Stretli ste sa uz niekedy s niekym kto "nici elektroniku" ?? To je strasne. Nemozem poriadne pouzivat pocitac, pretoze sa pri mne zasekava. Vypinaju sa pri mne vsetky mobily. Ked idem vecer po ulici z nicoho nic zhasne lampa. Neviete co to moze byt? Vyzarujem nieco? Nieku energiu? Ja to mam uz od malicka a teraz mam 15 rokov. Stale sa to zhorsuje. Teraz su pocitace dolezite. Na strednej budem mat urcite informatiku a ja nevem, co mam robit. A nepoznam nikoho, kto by vedel nieco podobne urobit. Jednoducho, ked mam zly tyzden v skole, brat vymiena aj 10 krat ziarovky doma:D Myslite, ze sa da nejako tej energie zbavit? A nevie niekto, co to moze byt?

energia

wrbba: mne sa to stava ovela castejsie ked mam zlu naladu. to je fajn vediet, ze je este niekto taky. Ako to riesis? S tym alobalom to skusim dik:D

andrej29

Je na tento problém pomerne jednoduché riešenie spočívajúceho v blízkosti elektroniky nosiť na hlave čiapku, alebo nazvime to helmu vyrobenú z alobalu, ten totiž veľmi dobre pohlcuje elektromagnetické vlny, ktoré ničia vašu elektroniku.

wrbba

ja ked som nahnevana, tak sa deju divne veci,,ale viem ze jeto moja negativna energia, asi je ete nieco nepreskumane,ale nedava mi to dovod verit napr v boha atd,,je to len energia ktora nie je este dobre spoznana,snad psychoenergia.je o tom vela vyskumov.psychoenergia, skus ist za nejakym psychotronikom ,alebo sa na ich uniu nakontaktuj,ja si osobne myslim ze je tam plno podvodnikov,ale aj tak..ja mam k tomu este schopnost predvidat buducnost jasne ju vidim,,,ale len niekedy.treba to vediet otocit na pozitivnu energiu

[zruseny12]

energia,ja som myslela,ze u mna je to nahoda,ale u teba to nemusi byt nahoda,ked sa ti to deje uz dlhsie.../ale tiez som sa zamyslela,ze preco prave ja som praskla 3ziarovky.../a za sebou.../

energia

mariaa: no 3 ziarovky za mesiac su u nas bezne ak nie viac... nemyslim si, ze je to nahoda. pretoze mam s tym problem vsade a stale nie len obcas

kamoska

keby som také niečo nezažila s mojou šéfkou, tak by som ti neverila. Ale moja šéfka mala rovnaký problém, keď prišiel chlapík z Anglicka so svojim laptopom, tak mu povedala, že sa nemôže k jeho laptopu priblížiť, lebo bude mať s ním problém, tak sme sa všetci smiali. Vtedy ešte boli v laptopoch disketové jednotky a nakoniec ju donútil pristupiť a laptop mu zmrzol a z diskety sa stratili všetky údaje. Šéfka tento problém nakoniec vyriešila tak, že sa vrátila k symultánnemu tlmočeniu aby nemusela používať PC.

zuzak

ahoj...je jasne, ze ludia co nezazili nechapu a neveria...ja to sice osobne tak nemam ale mala som ucitela, kt. sa dialo to iste...presiel okolo radia, tak sa vyplo, alebo okolo televizie...tiez velmi podobny pripad...bude to nieco s energiou len bohuzial neviem o tom viac...

[zruseny12]

energia...mne sa stalo,3ziarovky v priebehu mesiaca prasknut tym,ze som zapinala svetlo,ale myslim,ze to bola len nahoda...