ahoj ...neviem či si ma este pamataš, riesila som problem s padaním vlasov aj ked možem povedať, že čo si mi odporučil ten tvoj vyrobok nechcem menovať, tak mi to velmi pomohlo...no chcela by som sa ta opýtať, teraz som zistila, že som v 8týždni tehotenstva a neviem, či možem uživat nejaké vitamíny na vlasy ako su zinok, alebo viaderm. nemam čas teraz pred koncom roka ku lekarovi...chystam sa asi až o 2 týždne tak dovtedy neviem, či ich možem uživať. zinok beriem pravidelne už asi pol roka. a ozaj este medzi tým mi lekar zistil cystu 3,5cm na pravom vajecniku....ale nič mi s nou zatial nerobia, neviem nemôže nejako narušiť alebo poškodiť plod? neviem kde by som sa o tomto viac dočitala nikto mi nevie bližsie o tom povedať, tak sa s prosbou obraciam na teba, dakujem
RNG!!!
och Rng,sklamal si ma,co mam teraz robit?chcem si ist kupit zinok na posilnenie...beriem aj hak neviem ci ju mam vysadit,ja fakt neviem co mam robit
chenelle, neviem. Ja som mal tento produkt povodne v obchodoch, ale uz sumprakticky zavrete, snad este nieco v Lucenci je.Mna uz dlhsie neinformuju.
delphia, pravidelne aspon 2 tabletky z toho, mozno aj 4 na urcity cas.
A nezabudaj na draslik(kalium) a zozen si tu sol z Billy(sol so znizenym obsahom sodika, kde je 38% draslika)
267 AJ MOJEJ KAMOSKE VYPADALI VLASY A ONA HAK NEBERIE,TAK Z COHO TO MOZE BYT?CHCELA BY SOM SI OBJEDNAT TIE PRIPRAVKY OD rng LEN NEVIEM AKO
JA SOM TIEZ POCULA O TOM ZE VLASY MOZU VYPADAVAT Z HAK. AJ KAMARATKE VYPADAVALI A KVOLI TABLETKAM SA MUSELA DAT NAPICHAT NEJAKYMI INJEKCIAMI A OKREM TOHO BRALA PYRIDOXIN - VITAMIN B6, LEBO HAK ODBURAVA VITAMINY Z TELA.
A KDE SI ICH MOZEM KUPIT TU NA SLOVENSKU?
AJ MNE ZACALI ZRAZU PADAT VLASY,NEVIEM Z COHO TO JE,BERIEM HAK UZ DRUHY ROK,ZEBY TO BOLO Z TOHO?TANA AKY PRIPRAVOK POUZIVAS,PROSIM DAJTE MI O NOM VEDIET,JA SOM UZ ZUFALA,MAM TAK MALO VLASOV.DAKUJEM
RNG prosím, z tohoto magnezia kolko treba uzivat denne staremu cloveku so srdecnou arytmiou? -odkaz odstránený-
dakujem
vitaminy!!!
tana, zialbohu na kazdom potravinovom doplnku si FDA vynutila napisat, ze je nevhodny pre tehotne zeny a deti dso 18 rokov.
To vsak nie je pravda, lebo vytaminy a mineraly clovek potrebuje stale, aj male deti, ked ich maju nedostatok a tehotne a kojace zeny maju ovela vyssiu spotrebu a preto je spravne si tie, ktorych maju nedostatok si doplnat.
V tehotenstve su to specificky mineraly na kosti(dieta si musi z niecoho budovat kostru, tak "rabuje" matky) tiez dobre je brat rybacie oleje(musia byt zarucene bez ortuti)na spravny vyvoj detskej nervovej sustavy a mozgu.