tehotenske brusko

mojaeni

dzidzuska: neviem presne. JA som bola relativne stihla,a ni nie nejak prsnata, ked som bola tehotna. Do 20tyzdna som nosila svoje veci. Brusko som mala malinke skor take, ze len ja som o nom vedela, potom zacalo rast rychle. Teraz som v 11tyzdni a ked si dam obtiahnute veci, tak mi to brusko uz vidiet je, aj ked este nevyzera ako typicky tehotenske, skor ako keby som bola pribrata.
Ale co viem, tak moletnejsim zenam nie je vidiet brusko hned tak skoro, dokonca som videla jednu babu-ona bola ale riadne pevna a ta uz bola 7mesiaci a aja som to cez jej postavu nespozorovala.

dzidzuskaa

ahojte prosim vas v kolkatom tyzdni cca zacina byt vidno brusko??napr. ak zena predtym bola vysoka, prsnata jemne moletnejsia?

lenulik:)

cawte baby!uz pol hodiny sa tu snazim prihlasit no nejako to nejde tak som to vzdala:)takze betka to zvladla plakala velmi???
my sme dnes boli vo firme ukazat alexandru.ako v rozpravke levi kral :D no ale co nam vyviedli marekovi kolegovia a kolegyne:dali pre malu vyrezat nadherneho hojdacieho konika.nadherny.este aj vlasky mal aj taku podusku na zadocek.uzasny konik.no ja som bola v soku :D zlati ludia.krutili sa okolo nej hlavne marekove kolegyne ale usmievala sa mala a vesela bola.ma rada nove prostredie ale co nas cakalo doma na gauci ked sme prisli:opadnuta omietka!:D taka supa ze az!mame vysoky strop v obyvacke takze sme si nevsimli zeby nieco pukalo.to chcem vidiet kto a ako sa tam hore vytrepe a urobi to :D

zuzanka ja ti chcem len povedat ze chapem ze sa bojis aj co o tebe budu hovorit.nemyslim si ze sa tym prilis zaoberas.ja mam teraz 20.ked som mala 18 nieco pred 19 vydala som sa za mojho mareka.vsetci si pravdaze mysleli ze som v tom.same ohovaracky a neviem co.a nakoniec boli vsetci prekvapeni ze to bola dobrovolna svadba a za lasky.ale tiez ma ohovarali.svokra ma isla zabit pohladom ze jej beriem milovaneho synacika.celu svadbu chcela zorganizovat.pozvala ludi ktorych sme ani nepoznali ale hlavne ze ona sa citila ako na koni a dobre.po 4 mesiacoch som otehotnela.bola som stastna ako blcha.ale tiez sme to necakali.4 mesiace sme sa snazili o babo lebo som bola presvedcena ze ma na medinu neprijali a ked sa nam nedarilo dozvedela som sa ze ma prijlai.tak sme vyrobu babatka nechali na neskor a nasadila som si antiku.ale nas chrobacik sa predral aj cez antikoncepciu.a vidis tiez sa mi to nehodilo.mlada a prijata na medinu.ale vedela som ze babatko mam na cely zivot a nebude mat nikoho ineho okrem mna tak som ani na chvilku neuvazovala ze si ho dam vziat.a teraz sa na anas usmieva mesacna alexandra a som hrda ze som to zvladla a je to moja dcerka.

mojaeni

a co bola mala na ockovani?Asi si to tu spominala, ae som to prehlaidla, stale odbehujem od PC.
Ved toho sa obavam, ze to pojeme, tak som nechala pcenie na zaciatok tyzdna.
Mne bude mala urcite pomahat, aj sa tesim, ked si ju predstvim, ako bude valkat a papkat,no aj ma chyta hroza, uz z minuleho roku viem, ako bude moja kuchyna vyzerat.Ja si s malou robim a vybavujem vsetko sama, zijeme daleko od nasich, muzova mama je tiez 30km od nas, takze sme odkazani sami na seba. V niecom je to aj dobre, aspon sa musime vediet na seba spolahnut, no niekedy dobre padne aj pomoc.

dd

ahoj mojaeni.. :)
no, ja zatial len relaxujem, popri tom papam..boli sme dnes u doktora, chuda dcerka, si vytrpela svoje, tak chcem byt pripravena, ked vstane :).fuuuh, ze pecenie kolacikov...to ja este sa na to nechystam, lebo by som ich do vianoc asi aj zjedla :D.chcem, aby sestra prisla niekedy pred vianocami a ze by mi postrazila dcerku a ja by som si porobila co-to..dufam, ze to vyjde..jaaj..a zase riesim svokru..fuj, uz mam toho plne zuby..

mojaeni

Ahojte zienky, Zuzka sa urcite rozhodne spravne.Ma velku oporu,( aj ked nieprave od toho od koho by to najviac chcela), a to jej urcite pomaha.
Co porabate? Ja som si zacala miesit cesto na vianocne kolaciky. Povodne som to chcela realizovat bud. tyzden, ale uz mi je tak dlho, ze dnes hadam budem este aj piect, nielen miesit:o)