Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

lenuliatko

nie nevidim.ale ved potnicky sa vytvaraju ked sa dieta spoti nie?keby som ju nechala napucenu vo fusaku alebo zbytocne naobliekanu.alebo keby lezala dlho na jednej strane alebo tak.
nemoze to byt z prasku?od ciapocky.lebo vies tie klapky na uska jej idu az na licka.

luaaana

no mila ninnka, tehotenske a tucne brusko to je poriadny rozdiel... ja ked si chytim brucho ked priberiem, tak si hovorim, ze by som mala zdravsie papat, ale ked som si ho chytila ked mi v nom rastla dcerka, to bolo nieco uzastne, to som vedela, ze sa dotykam maleho cloviecika a velmi som sa tesila...

lenuliatko

nie myslim ze nejedla.teda dufam.mozno v niecom boli.ale neviem no nie je to ani tak velmi cervene zeby flakate.ona tak celkovo ma cervene licka ale tie bodky su biele take bezfarebne ako pokozka.nezapalene.hovorim ako krupicka.neviem.mozem ist snou normalne na kozne nie?ci k obvodnej?viem ze cez nu ale take male babatka mozu ist normalne na kozne nie?

mrvulka

mojej druhej sa tak začal atopický exém.Ale na líčkach detičky dosť často mávajú detský exzém.možno si ty zjedla niečo.nejedla si mandarínky?alebo iné citrusové ovocie?

lenuliatko

hmmm no ano precitala som si to.este vtedy.je to hrozne.ale vidis s akymi ludmi sa tu stertavame.nie vsetci dokazu byt normalni.aj ja som si tu toho uzila dost.

chcela som sa opytat.mala sa hrozne vyhadzala na lyckach.neviete baby z coho to moze byt?zeby z prasku alebo z coho?take malicke bodky ma.take ako keby krupicka.

mrvulka

ahoj leni,čítavam vás,len nejak nepíšem.Už si dávam pozor."veľmi" mi spríjemnila sviatky jedna ohavná osoba.v téme rodina áno/nie.čítala si to?potom som to prosila uzamknúť.na mysli som mala vymazať,ale čo už.

lenuliatko

ty ale pocuvaj ja by som chcela vediet co je s musiatkom.uz sa aspon pol roka neozvala ze ako.ved ona uz musi byt aspon v 5 mesiaci nie?alebo aj viac teda.

lenuliatko

no ahoj :D ano je uz lepsie.akurat ju vzal marek vonku fajne sa napapala tak si musi trosku pospat.lebo potom je sam nerv :D
aj my sme dost behali po navstevach.boli unas aj moji rodicia :) tak sa venovali malej ja som bola len na cucanie :D
som sa rozhodla ze zacnem zase troska cvicit spevnovat svalstvo a tak.marek vecne beha v praci kvoli euru same prepocty a nadava hrozne :D akurat dnes ma volno konecne tak sa siel s malou prejst.

dd

ahojte kocky :)
mno, je pravda, ze napr. ja mam casu trocha pomenej...Betka sem, Betka tam, Betka tu :D tak co narobim, treba sa jej venovat a takisto aj domacnosti :).navyse za posledne 2tyzdne sme pobehali tolko navstev, ze az..a to svokra chcela, aby sme zase aj dneska ku nim leteli..(niekedy mam pocit, ze najazdime takto viac, ako ked sme sa stahovali kazde 2tyzdne ako kocovnici..).
Lenka, tak Alex uz je lepsie teda..to je dobre :).nech uz ma len spokojne brusko! :)