Prosim vas, poradte mi co ma robit ked pri or.sexe mi partnerkyna vagina strasne zapacha, nedavno bola aj u dr.(na prav. prehliadke)a je v poriadku, pred sexom(oralnym)sa vzdy aj osprhuje. S predoslou partnerkou to bolo super. Nechcem prist o priatelku, pretoze ju lubim a budeme sa aj o par tyzdov brat.
nechut na oral
Si volajaky fajnovy. Bud rad ze maš čo vylizat. Ked ti pipina pachne tak si rozmaznany.
Ja mam podobny problem, ale narozdiel od Teba si ja namyslam,ze partnerovi smrdim a tak dbam o intimnu hygienu, suhlasim so slnieckom, ze lactacyd je skvely a mam aj tie jednorazove vlhcene obrusky a mozem sa osviezit, kde sa mi len zapaci a najma predtym, ked predpokladam,ze by sa mohla situacia zvrhnut k oralnemu sexu. a moj partner ho priam zboznuje. ltm, chlapi vy si myslite, ze vase muzstvo vonia po fialkach? a spermie na vzduchu to je tiez riadny pruser.
Slniecko s kupou toho gelu(samponu) to bude v pohode, urcite sa neurazi, ked jej to dam akokolvek-nemame uz 18... ,ale co ked to nepomoze? umytie a vona samponu je predsa len povrchna, ale zapach ide zvnutra, dufam ze sa niekto ozve aj s inym napadom, mozno uprava stravy...alebo neviem co. Cauko
hmm tak to sa nedivim ze jej to narobilo problemy... preboha ved to by malo dieta neurobilo :) ale s tym gelom vazne nejak to vymysli aby to nezobrala osobne.. proste nie ze prides domov a povies pozri co som ti kupil :)
aaa pouziva na umyvanie gel na intimnu hygienu?? v dnesnej dobe je to uz neodmyslitelna sucast hygieny... ja pouzivam lactacid femina ci ako sa to pise... je to super, jednak to vonia a ece to "tam" nepali ako po umyti normalnym mydlom.. skus jej kupit ako darcek nejaku kozmetiku aaa medzitym aj tento gel aby to nezobrala osobne...