nechut na oral

Príspevok v téme: nechut na oral
mišo

Prosim vas, poradte mi co ma robit ked pri or.sexe mi partnerkyna vagina strasne zapacha, nedavno bola aj u dr.(na prav. prehliadke)a je v poriadku, pred sexom(oralnym)sa vzdy aj osprhuje. S predoslou partnerkou to bolo super. Nechcem prist o priatelku, pretoze ju lubim a budeme sa aj o par tyzdov brat.

eviak

pomoze, ak nebude jedavat nic aromaticke.. cibula, cesnak, kari, a pod. a mala by zaradit do jedalnicka vela ovocia

mia

hmmm, tu uz je kazda rada draha, ked hovoris,ze u lekarky uz bola. ltm, pri preventivnej Ti lekarka malokedy pride na to, ze mas zapachajuci vytok, musis sa s tym na nu obratit ako s problemom, ktory Ta suzuje.

mia

Ja mam podobny problem, ale narozdiel od Teba si ja namyslam,ze partnerovi smrdim a tak dbam o intimnu hygienu, suhlasim so slnieckom, ze lactacyd je skvely a mam aj tie jednorazove vlhcene obrusky a mozem sa osviezit, kde sa mi len zapaci a najma predtym, ked predpokladam,ze by sa mohla situacia zvrhnut k oralnemu sexu. a moj partner ho priam zboznuje. ltm, chlapi vy si myslite, ze vase muzstvo vonia po fialkach? a spermie na vzduchu to je tiez riadny pruser.

mišo

Slniecko s kupou toho gelu(samponu) to bude v pohode, urcite sa neurazi, ked jej to dam akokolvek-nemame uz 18... ,ale co ked to nepomoze? umytie a vona samponu je predsa len povrchna, ale zapach ide zvnutra, dufam ze sa niekto ozve aj s inym napadom, mozno uprava stravy...alebo neviem co. Cauko

slniecko

hmm tak to sa nedivim ze jej to narobilo problemy... preboha ved to by malo dieta neurobilo :) ale s tym gelom vazne nejak to vymysli aby to nezobrala osobne.. proste nie ze prides domov a povies pozri co som ti kupil :)

mišo

Slniecko dakujem za radu, ten gel na intimnu ochranu ma napadol uz davnejsie, ale raz spominala, ze jej priatelka mala z toho velke problemy, ale asi jej to aj tak kupim, pokial ma pamät neklame tak jej priatelka to prehanala a doslova si s tym vyplahovala vaginu z vnutra, Cauko

slniecko

aaa pouziva na umyvanie gel na intimnu hygienu?? v dnesnej dobe je to uz neodmyslitelna sucast hygieny... ja pouzivam lactacid femina ci ako sa to pise... je to super, jednak to vonia a ece to "tam" nepali ako po umyti normalnym mydlom.. skus jej kupit ako darcek nejaku kozmetiku aaa medzitym aj tento gel aby to nezobrala osobne...