Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hygiena klitorisu

hmmmmmmmmmmmmm

mila neumyta.poznas heslo cistota pol zivota??umyvat sa raz za tyzden nestaci.asi si malo sebakriticka.umyvat sa raz denne je normalne.prirodzene.staci trosku mydla, a aj s vodou sa da setrit ak ta toto trapi.bohuzial, ja si neviem predstavit,ze po aktivnom dni stravenom v praci by som sa neokupala.tiez si neviem predstavit,ze by som sa umyla,ale az rano.toto je vsak ina tema.niekto to preferuje tak, niekto inak, pre mna je vsak najlepsi relax a zakoncenie dna lahnut si umyta a cista do cistych periniek.:-)bohuzial, ja mam velmi mastnu pokozku., kozu,ze ak by som sa neumyla co len den/bohuzial odskusane,napr.po operacii slep.creva sa clovek moc nenakupe, len zakladne veci.../som veruze trpela a mja pokozka tiez.a to hovorim o jednom-dvoch dnoch.a nie o tyzdni, dvoch.a ten prispevok o jedeni/nejedeni ryb, to sa ani neda citat, co to je za chaos??

phoebee

naco jej to vysvetlujete nevidite ze ma fobiu z ryb
a ze smrdi ked sa tyzdnen neumyje jej nevysvetlis ona sa neciti

cistotna

tak to som este nepocula,ze ostatne telo si nereba umyvat lebo je oblecene:))))stacia nohy a krk,boze to uz co je!!!nechcem si predstavit co mas medzi nohami,fuuuj ty humusacka,normalne mi je na grcanie z toho.asi nemas chlapa,ze?????

ika2305

Neumytá: Ja ryby skôro vôbec nejedávam. Iba výnimočne. Na vianočnom stole samozrejme budú. Takže všetci tí, čo nejdia ryby z čoho smrdia? Každý človek sa potí, niekto viac a niekto menej. Skoro pri každej činnosti, kde podávame nejaký výkon tak sa potíme. V lete ešte viac. Ja napríklad rada športujem a snažím sa podať maximálny výkon, čo bez potu nejde. Neviem si predstaviť, že by som týžden čakala, keď si dám sprchu. I naši predkovia sa umývali, i keď nemali taký luxus a toľko výdobytkov ako my dnes. Aj keď bolo málo vody a nebola teplá, tak sa umývali viacerí v lavóroch v tej istej vode. Právalo sa na potokoch alebo si nosili vodu do korýtok a tak sa pralo. Takže hygiena bola aj minulosti, i keď na inej úrovni. Ale bola.