Sex a nič

Príspevok v téme: Sex a nič
zuyka

Ahojte nechcem ani tak radu, lebo myslim,ze tu uz ziadne nepomozu, ale skor chcem vediet ci sa to stalo aj niektorej z vas. S priatelom chodim uz vyse dvoch rokoch a aj ked som strasne vzrusena a mam chut na sex tak hned ako zacneme asi tak po minutke ma to prejde, vzrusenie ako keby opadlo a to uz nehovorim o dosiahnuti orgazmu. A vekom to nie je, mam dost rokov.

kvetinka:o)

praaaaveze naopak, ja mam skveleho partnera ktoreho velmi lubim a prave preto mi na tom zalezi aby sa on necitil zle kvoli tomu ze sem tam ma az tak nevzrusi..no som rada lebo dnes to uz bolo o dost lepsie, asi to bude tym ze je vikend a viac som sa uvolnila

frigitka

och baby..
ja ani nemam skuskove, ani nic.. s priatelom spolu nespavame dlho.. a mne to proste nic nerobi.. presne ako vy.. chcem to a tak, ale ked uz zacne, tak to so mnou nic nerobi.. ani ustami, ani nicim.. no chapete to?? mne je to vzdy take trapne a vzdy ma to hrozne mrzi :(

kvetinka:o)

ja mam ten isty problem, ale podla mna to bude sposobene podvedomim, mne napriklad staci ze mam teraz rusnejsie obdobie, skusky zapocty a aj ked si myslim ze som v pohode, oddychnuta a ze nemyslim na nic tak nejak to nie je to prave "orechove"..tiez neviem ci sa to da zmenit, asi tazko..horsie na tom je ze partner je vzruseny vzdy a mne to pride take blbe ze ja akoby som nemala zaujem pricom to nie je pravda:(