Ja uz neviem co so sebou.Aj ked rozum mi hovori, ze je to sviniar, ale telo nedokazem ovladat.Vzdy ked sa ma dotkne, ked ma obijme a pobozka, prebehne mnou neuveritelna triaska.Milon krat som si povedala dost!A vzdy ked vidim na dysplay jeho cislo, neda mi to.Viem , ze ma len vyuziva a ja sa ponizujem....Ako mam na neho prestat mysliet.
Ako na neho prestat mysliet
sob rudolf;no u mna je to tak ze pokial som si neni ista ze k dotycnemu citim nieco viac tak som s nim len kamaratka.Ziadna blizsia naklonnost a doteraz som mala to ,, stastie'' ze som sa zalubila len do darebakov mala som 2 vazne vztahy a kazdy ma sklamal
ja proste musim mat pri tom cloveku ten pocit triasky..neda sa to opisat
Dobrá "rada" nad zlato. Pokiaľ ide o to fitko, drahá "co robit", pozor aby si nenarazila. Nie vždy je korunou krásnej muskulatúry prázdna šporkasa. A inak "ze ked nelubim ani pusu nedaam", rozveď prosím (do stručných bodov) to ľúbim.
som a je to len na skodu.Proste neviem ako sa mam odlubit aj ked mi to rozum radi...Ja uz neviem co so sebou
Tak to je dobre.Podla tvojho vyznania by som ta bral za manželku.Bez toho aby som ta videl.Zrejme si čistučka dušička ale hlavne naivne verna! To je velka vzacnost všetka čest.
lenze ja som taka , ze ked nelubim ani pusu nedaam
Najdi si nahradu a jeto.Zalov v inych vodach a tvoj ex padne do zabudnutia začni chodit do fitka urobiš niečo pre seba a naraz si nejakeho vymakanca a uži si snim.Tito chlapci su večšinou namakani ale sebavedomie maju na bode mrazu.Takže do toho