myslite si, ze ked sulozite ze ste in? Ste iba hlupe sliepky, ktore si myslia ze ked ich niekto prejebe tak su cool. Nic neviete, riadite sa podla instiktov, vsetci ste hlupaci.
ste sa zblaznili?
Ja som ina,pubertu som si prezila v 12.Ked ma nepoznate ma neprovnavajte.Mam viac rozumu ,akko nejake dvadsiatky-podaktore ,co maju nasrate v hlavach...§
uff aby si to nelutovala ked najdes toho praveho
coze prosim? vyspela? vies vobec o com hovoris dievca? ani fyzicky a nieto citovo, v 14-tich mas chodit na zaujmove kruzky nie plodit deti!!!
Mma 14,priatela..este stale som panna.A mate pravdu,toto moj nazor nezmeni ,ze si tu niekto vyventiluje nerwy.Som dost rozumna,podla mna vyspela...viem sa chranit,tak preco nie??!!
ja som zacala sexovat v 15 a sme spolu 6rok a vobec to nelutujem
no prepáčte, ja mám 14 a už rok chodím s chalanom a rozhodli sme sa počkať...a to je podľa mňa znakom vyspelosti, takže neobviňujte celú vekovú skupinu, ale len určitých zástupcov...ok?!
co ho stale napadate?clovek ma v niecom aj pravdu.mozno sa nad tym pozastavite az ked budete mat deti a dcera vam pride domov v trinastich rozsukana.bude to len jej vec????
xxxeeee si trosku mimo reality, takymto urazanim a "hadzanim vsetkych do jedneho vreca" nic nedokazes..a vobec, laska a sex nie su ziadne nechutnosti!!!to ze ty mas o ludoch vo vseobecnosti takyto nazor ti nikto neberie ale skus sa nad sebou zamysliet..tvoj nazor mi pride dost obmedzeny ba az sektarsky
zrejme si este nikdy s nikym nemala sex,fajn to je tvoja vec.....ale uvedom si jednu vec,ze v sexe nejde iba o to ze urobit si dobre. Ked niekoho naozaj milujes,tak sex je aj nieco viac ako len uspokojovanie,je to potom prejav lasky a proste nieco uzasne.
napises sem komentar a potom sa uz neozves ako by si sa bal, zbalelec. Co tymto vsetkym chces docielit, pripada mi to ako keby si si chcel vyburit svoje komplexy a potom koniec. Ani mne sa nepacia urcite veci v dnesnej dobe, ale kazdy si je strojcom vlastneho stastia, nestaraj sa do veci ktore sa ta netykaju. To ze nejaka 14tka sexuje ti moze byt ukradnute, ked ostane tehotna bude to jej problem a nie tvoj.
Tymto príspevkom si dal najavo ze ty od tej sliepky nemas daleko.