Prvé dni so strojčekom

Príspevok v téme: Prvé dni so strojčekom
jaja

Ahojte mam strasne komplexy zo strojceka nie preto ako v nom vyzeram ale koli tomu ze ma strasne bolia zuby a nezlepsuje sa to uz to mam 3ti den a strale ma boli rovnako a bolest neustupuje...jeden zub sa mi dokonca kyve...a mam oritu peru...robia sa mi pluzgieriky v ustach pri kontakte vnutornej pery so strojcekom...a za tie 3 dni som sa poriadne nenajedla...dufam ze to prejde a budem moct jedst normale...lebo nic nemozem pozut vsetko zujem na prednych hryzakoch....alebo si dam nieco riedke...a pomaly radsej ani nic nejem.....ake ste vy mali pocity v prvych dnoch ?? ustupi to ?? A ti co nosite strojcek uz tak aspon mesiac ?? citite nejake obmedzenia v stravovani ??? a bolest ?? a ta pera ?? zvykne si nato ??

jaja

to som rada :( ja som si uz myslela ze nebudem si moct dat ani chlieb s maslom lebo som to nevedela pozut...citim take ze ani nemozem poriadne zakusnut ale to bude asi len tou precitlivelostou zubov v prvych dnoch...potom budem moct normalne vsetko prezuvat hej ?...a zabudla si casom ze aj ten strojcek mas ?? lebo ja doteraz som s takym zlym pocitom obmedzovania...ze nemozem robit to co doteraz...ach jaj ale asi by som si mala fakt pockat kym sa to ukludni az potom rozpravat daco co ma pri tom trapi heh...

sasha

jaja...nemam strojcek sice moemntalne,ale mnosila som ho asi pred dvoma rokmi. prve dni su ukrutne,to ti musim dat za pravdu...3 dni som jedla roztlacene banány, pila caje....pomohlo v niecom schudla som:-D ale nie...ubezpecujem ta,ze to prejde...teraz ti ten strojcek taha zuby na to spravne miesto...nato,ze ta tlaci si zvyknes....to takto pokracovat urcite nebude...je to iba v prvych dnoch...myslim,ze taky kriticky moze byt prvy tyzden...potom to bude v poho...urcite casom budes moct jest vsetko co si jedla doteraz...v prvych dnoch to vsak nie je mozne,ale to vydrzis....a potom budes mat krasne zuby...a ti za tym strojcekom este aj luto bude:-) neboj sa...to vydrzis...:-)