Co si o tom myslite?Su tu take baby?Piste svoje nazory:)
SEx 14iek
Ja si napriklad myslim ze v pohode sa moze uz aj v 10tich rokoch zacat so sexom,ved to je ich vagina,nech do nej pustaju to co chcu,vy co sa tu do nich starate? ved to je ich vec,nech robia seti,ale nech sa za to potom aj zodpovedaju,podla mna odveci debata
Mnoo okss..ako myslis:P
co ved sranda:)).....
To co tu vypisujes za blbosti?
nemozes sexovat,lebo ta nadtrhne a potom uz nebudes moct vobec,lebo budes zrastena...ale fakt,ja by som to nerobila
Ja suhlasim ais zo vsetkymi nazormi..kazdy ma v podstate v niecom pravdu..
ja som o to prisiel v 12 a teraz mam 22, bolo to davno, nie ze by som to lutoval, ale nevadilo by mi prist o to neskor, a nebolo to vtedy ani z frajeriny ani z nicoho, proste som experimentoval :(
stanley má pravdu, je to úbohé. veď sú to ešte deti. je to trend tu na slovensku. ja žijem v USA a tam sa hranica prvého sexu posúva hore. dnes je to okolo 20 -ky. ja som mala 27 rokov a nič neľutujem, o nič som neprišla. aj keď som d tým priateľom už neni, všetko bolo krásne. celý vzťah s ním.
ktomu len tolko ze netreba sa vyjadrovat lebo myslim ze vacsina ludi je zato ze je to ubohe a na hlavu.. nikto a nic to nezmeni a stale to bude horsie a horsie..tot vse
ja si myslím, že síce je to trend posledných dní... ale veľmi blbá móda... buď sexujú z frajeriny, alebo aby niečo nezmeškali, lebo sa im v škole vysmievajú... Keďže som začala intímne dosť neskoro žiť... na dnešné pomery nemoderné... mala som 26 - neľutujem toho a naviac bolo a je to s človekom, ktorého ľúbim a on ľúbi mňa a plánujeme spoločnú budúcnosť, tak aj milovanie má iný rozmer. A naviac si myslím, že 14 ročné slečny nie sú psychicky na to pripravené, stále sa ešte vyvíjajú a hlavne hľadajú samé seba a nie sú schopné sa niekomu "darovať". A vzťah je aj o zodpovednosti a čo ak sa stane nejaká "nehoda" potom tu rieša, že nedostali menštruáciu alebo či môžu byť tehotné... to je môj názor :) možno sa niektorým nebude páčiť, ale to je jeho problém