Máte zdravotné problémy?Poradím.Už 30 rokov je naša firma na trhu a pôsobíme v 135 krajinách.S akým koľvek problémov ma v prípade záujmu kontaktujte mailom.Aloe je ako ste si všimli dosť ospevovaná,ale pozor,lebo nie každá firma ponúka to čo sľubuje.My garantujeme aj vrátenie peňazí.Nečakajte dlho,lebo choroba postupuje rychlo.ALOE VERA!!!
ALOE VERA
Tí,ktorí si myslia,že aloe nieje dobré alebo aké aloe je dobré nech si na nete na www.markíza.sk nájdu reflex z minulého roka tuším november a vypočujú si prednášku lekára o aloe.Halala,presne o tom našom aloe tam rozpráva.Náš gél pomohol veľmi veľa ľudom a ty s tvojím názor môžeš tvrdiť svoje,ale aj tak nepresvedčíš tých,ktorí sú s ním spokojní.Ano,každí môže vysloviť svoj názor.Každí môže užívať to načo má.Kto nato nemá nech sa zabíja liekmi..........JA VERIM TOMU CO MAM A UZIVAM A NAZOR INYCH MA NEZAUJIMA!!!VIEM CO TO OBSAHUJE A DAVAM TO MOJIM DETOM A DCERKE OD MESIACOV::::
IVKA!
a co je benzoan sodny???
konzervanty v aloe vera gely na pitie neobsahoval len ten od RNG-zial uz nieje :(
a v chladnicke sa drzia predsa az po otvoreni!!!/aj ten tvoj, ved kde by mali tolko chladiacich boxov na sklade???/
propolis ani med konzervanty obsahovat nemusi,ale kazdy krem ich obsahuje, vzdy si citam zlozenie, aj tie z flp mam precitane,
len ma mrzi ze aj gel na pitie ho obsahuje-mam na mysli prave ten benzoan
ale inak, je dobry, myslim, ze pamaha, ale od RNG bol lepsi
a vies ze benzoan spolu s kyselinou askorbovou ked su/co v tom gely ,zial , su!/ tvoria nebezpecny karcinogen benzen?
Produkty na prirodnej baze neobsahuju konzervanty a preto musia byt v chladnicke. Hlavne Aloe Vera gel. Davajte preto pozor,ktory si kupujete.
Len ten,ktory obsahuje konzervanty moze
byt volne polozeny na polici. Volne polozene mozu byt produkty,ktore obsahuju propolis - je to prirodne antibiotikum , posobi antibakterialne a
bakterie sa v nom nemaju sancu rozmnozovat.
Co sa tyka toho,ze Aloe neucinkuje u ludi,ktori maju krvnu skupinu 0 som uz tiez pocula ale mam tiez krvnu skupinu 0
a rovnako aj moji dvaja synovia a to,ze
by nemalo ucinok sme nepocitili. Skor naopak. Takze to skor bude tym,od akej
firmy si Aloe Vera gel kupujete.
Kvalitny Aloe Vera Gel musi mat:
1. Znacku kvality IASC/pecat aloe/,ktora zarucuje,ze vyrobok obsahuje taky podiel aloe ako sa na nom uvadza. Pecat sa obnovuje kazdy rok a overovanie je dost financne narocne a len malo firiem,ktore aloe predavaju /vratanie lekarenskych/tuto pecat ma.
2. Nesmie byt ciry
...pokazili... :))
nakolko som zdravotna sestra tak viem co su dekubity ;)
aj tie vyrobky, ktore mas na mysli obsahuju konzervanty, inac by behom par dni by sa pokazily....
Počula som o tom, ale podľa mňa je to blbosť, pretože mne aloe varea pomohlo a mám krvnú skupinu 0.
Delphia, nepoznám osobne - miska2008, ale musím sa zastať produktov ktoré má ona na mysli, pretože s takými produktami sa v bežných obchodoch nikdy nestretneš. U nás bežne predávaných je v každom jednom chémia. Ja mám už veľa dobrých skúseností a už si napamätám kedy naposledy som navštívila naše lekárne, drogérie a kedy naposledy som použila naše kozmetické prípravky. Sú fantastické a účinné produkty. A dôležité je, že napr. pri dekubitoch - neviem či vieš čo je to za diagnózu, človek ktorého postihne tento problém nemusí toľko trpieť pretože tieto produkty nemajú konkurenciu.
Pocul som ze Aloe Vera nie je vhodna pre krvnu skupinu 0, neviete o tom nikto nic?
aha...a hlavne mame svojimi eurkami podporovat vas MLM system, vsak?!
da sa kupit aj na volny predaj kvalitne produkty a bez zbytocneho predrazenia!