Moji rodicia mi znicili zivot.Od malicka som vyrastala v hadkach...matka si totiz vzala otca len kvoli peniazom je to podnikatel.Ako malu ma psychicky tyrala.Ked som prisla dom zo skoly vsetci sme mali kolo nej obskakovat.Ona jedla v obyvacke my v kuchyni..od telky sa nikdy neodlepila.Vybrala mi aj manzela ktoreho som potom ale opustila lebo ma podvadzal.Zdalo sa ze peklo na chvilu prestalo dokonca som nasla novu lasku.Rodicia ma zamestnali.Lenze prilis sa nam pchaju do sukromia mame dve male deti a ked im daco kupia tak mi to potom vykrikuju.Z mojho priatela si urobili poskoka to ako ho vyuzivaju uz presahuje vsetky medze.A ked stratil pracu.....vyhodili ma z roboty aj oni.Sme sami s dvoma detmi.Kazdy den dostavam vyhrazne sms-ky.Ak nebudem pocuvak tak ma zabije atd....mam 31rokov a musim zit podla jej predstav.Neda sa s nou porozpravat velakrat sme to skusali hned vrieska.Som unavena mozno sa vam to zda nenormalne ale...nenavidim svoju matku.Otec sa len na vsetko tichucko prizera a radsej mlci.Verte ci nie....bola by ma schopna udriet este aj teraz.Ma ma obtocenu kolo prsta v noci nespim cakam dalsie sms trasiem sa nejem,uz som schudla 10kil.Je zo mna troska.A ona...ak by ste ju hladali tak sedi v niektorom salone krasy a mina otcove peniaze.
Znicili mi zivot
carrie a ty si odkial? asi nie zo slovenska, co? ved na slovensku podnikatelia mozu byt maximalne 19 rokov. a ty tvrdis, ze tvoja mama si zobrala otca pre peniaze, lebo bol podnikatel. to muselo byt minimalne pred 31 rokmi - teda tolkymi, kolko mas ty. tak kde ten tvoj otec podnikal?cely ten tvoj pribeh je nepravdepodobny. aj ine veci mi tam nesedia. nevymyslas si nahodou?
Dakujem za povzbudenie necakala som ze niekto bude na moj clanok reagovat.Zabudla som napisat ze prvy syn je od toho hajzla prveho manzela a preto nemozem opustit republiku vraj iba s jeho suhlasom mozem odviest syna.Ale chcem ist niekam daleko aj ked uz ostanem na SR.Stale som snivala o malom domceku na dedine s dvorom kde budem zit so svojou rodinou,kde sa budu mat deti kde hrat.....a my budeme stastni.....je to len sen a tazko dosiahnutelny viem ten dom sme uz raz takmer kupili lenze den pred podpisanim kupno-predajnej zmluvy som dostala od vlastnej matky vypoved.Musim sdi najst pracu...viem bude to tazka cesta.Ta psychicka choroba tak tu uz mam trpim panickou poruchou a depresiami navstevujem psychologa a som na liekoch.Uz od 17tich rokov.Ste vsetci velmi zlati prosim prosim drzte mi palce ja uz chcem zit naozaj svoj zivot.Moje deti to je to co ma drzi pokope.A o co bojujem.Ja im dam vsetko co len budem moct.Nechcem aby boli v kontakte s mojou matkou ved ich znici mladsi syncek nema ani pol roka.Ozaj dakujem za povzbudive slova.
Ty si od nej financne zavisla carrie_?
ako si to mohla vydrzat tak dlho?na tvojom mieste by som davno odisla niekam prec, kde by na mna nemala taky dosah, aj na druhy koniec Slovenska,zmenila cislo..ved za tie vyhrazne sms ju mozes udat, nenechaj sa tyrat, az mi rozum zastava,ze si toto vsetko pripustila, zmen svoj zivot, nikdy nie je neskoro,vzdy sa da zacat odznova
Tak toto je sila. Neostáva ti nič iné, iba s ňou prerušiť všetky kontakty. Viem, že to nie je ľahké, ale skúste spolu s manželom nájsť nejaké priešenie, presťahovať sa, začať úplne nový život, zmeniť si telefónne čísla a začať nový život. Pochopila som, že po finančnej stránke to asi nebude ľahké, ale treba sa pokúsiť nájsť nejaké riešenie. Je to tvoj život a nedaj si ho zničiť úplne. A rada nazáver: nakoniec je budeš musieť odpustiť, aby si dokázala byť šťastná. Držím palce, budem rada, keď napíšeš, čo nové
Carrie uplne prestan s matkou komunikovat, ved sa chova ako hyena...to je co za matku? To je clovek bez srdca,prerus cely kontakt, mozno sa raz spamata, musis byt v tomto nekompromisna. Aj s manzelom spojte sily a koniec. Ak mas s otcom dobry vztah, s nim sa mozes stretnut kedykolvek. Nenic si viac zivot, MUSIS BYT SILNA A NEKOMPROMISNA, AK SA CHCES POHNUT DALEJ! ZIJES UZ SVOJ ZIVOT, MAS 31 ROKOV...