:(( mam 18, som este panna.. s priatelom sme sa chceli dnes milovat ale neslo to ! citim sa taak neskutocne trapne :(( .. to uz druhykrat sa nam stalo . proste do mna nevie vniknut ..... on vravel ze mu to nevadi,ze to bude dobree,, a ze je velmi rad ze bude pre mna prvy... ale aj tak . :(( mam z toho velmi zly pocit ..jooooj :(( .. ale ja sa toho nebojim,neni o tom ze by som to nechcela.. ale proste....:(( .. to neide ... co mam robit ??
Problém pri prvom sexe...
no musis to robit sama on nech si lahne na chrbat a ti si to tam steluj
Noo ked je problem ze sa bojis, mas strach tak este pockajte...
Ked je problem v tom, ze nemoze vniknut, ale chces ho tam ... tak proste zacnite s prstami a zalud tam potom natlacte :D
ine riesenie nevidim
ked sa toho bojis,tak co potom chces?aby sme ta drzali za ruku?vazne si myslis,ze je normalne predcasne sexualne zit?
aj dislektik vie kedy ma byt bit a byt,tak sa nehraj
nikto ta nemoze do nicoho nutit
este by si sa mala hravat s babikami a nie s penisom
skus trochu popracovat na gramatike
mne sa stalo to iste, v tom istom veku a tiez som bola panna :) tiez som nechapala kde je problem, bola som zufala...obaja sme to chceli no neslo to...po rokoch som zistila, ze to bol akysi podvedomy strach (aj ked som sa nebala-prave naopak)alebo trema kedze to je po prvy krat, no a aj vaginalne svalstvo sa vtedy stiahne a zablokuje pristup. je to normalne, nicoho sa neboj. vyriesi to velmi dlha a kvalitna predohra ked sa dostatocne uvolnis - netreba sa hned ponahlat na vec :))) vela stastia.
kristin5757-nie, kam sa chceš ponáhľať, veď si ešte dieťa! a si pod zákonom, neskôr by si to mohla veľmi ľutovať... stretneš chlapca, ktorého budeš ľúbiť, čo myslíš, že si o tebe pomyslí on a ako sa budeš potom na seba pozerať ty?!
ahoj ak ti mam poradit skus sa dat troska do nalady nejakym tym poharikom.-...NIE OPIT! bolest bude znesitelnejsia a aj budes wiac uwolnena!