Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém pri prvom sexe...

Príspevok v téme: Problém pri prvom sexe...
neskusena

:(( mam 18, som este panna.. s priatelom sme sa chceli dnes milovat ale neslo to ! citim sa taak neskutocne trapne :(( .. to uz druhykrat sa nam stalo . proste do mna nevie vniknut ..... on vravel ze mu to nevadi,ze to bude dobree,, a ze je velmi rad ze bude pre mna prvy... ale aj tak . :(( mam z toho velmi zly pocit ..jooooj :(( .. ale ja sa toho nebojim,neni o tom ze by som to nechcela.. ale proste....:(( .. to neide ... co mam robit ??

lola03

Noo ked je problem ze sa bojis, mas strach tak este pockajte...
Ked je problem v tom, ze nemoze vniknut, ale chces ho tam ... tak proste zacnite s prstami a zalud tam potom natlacte :D
ine riesenie nevidim

karioll2

ked sa toho bojis,tak co potom chces?aby sme ta drzali za ruku?vazne si myslis,ze je normalne predcasne sexualne zit?
aj dislektik vie kedy ma byt bit a byt,tak sa nehraj

karioll2

nikto ta nemoze do nicoho nutit
este by si sa mala hravat s babikami a nie s penisom
skus trochu popracovat na gramatike

kisinka

mam 15 rokou zacala som xodit s chalanom ktori ma uz 18 rokou a vim ze po case to urcite budeme chciet spolu robit al ja sa strasne bojim....chcela bi som to ale bojim sa ja ani neviem coho ale ten strach ma odradza...paradite mi

klaudijka

mne sa stalo to iste, v tom istom veku a tiez som bola panna :) tiez som nechapala kde je problem, bola som zufala...obaja sme to chceli no neslo to...po rokoch som zistila, ze to bol akysi podvedomy strach (aj ked som sa nebala-prave naopak)alebo trema kedze to je po prvy krat, no a aj vaginalne svalstvo sa vtedy stiahne a zablokuje pristup. je to normalne, nicoho sa neboj. vyriesi to velmi dlha a kvalitna predohra ked sa dostatocne uvolnis - netreba sa hned ponahlat na vec :))) vela stastia.

.-.

kristin5757-nie, kam sa chceš ponáhľať, veď si ešte dieťa! a si pod zákonom, neskôr by si to mohla veľmi ľutovať... stretneš chlapca, ktorého budeš ľúbiť, čo myslíš, že si o tebe pomyslí on a ako sa budeš potom na seba pozerať ty?!

njurrrr

ahoj ak ti mam poradit skus sa dat troska do nalady nejakym tym poharikom.-...NIE OPIT! bolest bude znesitelnejsia a aj budes wiac uwolnena!