Mám problém, s priateľkou sme sa maznali samozrejme len tak oblečení. Mne z penisu vyšla tekutina priehladná-mazlavá. Priateľka sa jej dotkla prstami a potom si to niekam utrela a potom si tymi prstami prešla po pošve. Je šanca že sa dá z tohto otehotnieť ? prosím odpovedajte, lebo mám už velmi velké stresy a neviem čo mám robiť... Ďakujem
Môže žena otehotnieť?
ahahahahahahahhahahahaha, nac si tekutiny z tvojho penisu pcha do pici :D :D, co od toho cakas???
Si normalny????? Koľko mas rokov??? To by mohla potom otehotniet aj z toho , ze na nu len pozrieš :)
lady d preco by na prstoch pokapali ???
pokial neuschne semeno (alebo sa neznecisti ,alebo nezmrznu ) tak preziju aj niekolko dni
pokial si len zvrchu presla po posve,urcite nie..ako by sa asi spermie dostali k vajicku taku dlhu cestu navyse proti gravitacii??oni musia byt zvnutra vystreknute do obehu..navyse na prstoch jej urcite hned pokapali..neboj sa..mne priatel ostriekal celu posvu a nic sa nestalo..
ano moze otehotniet utekaj sa zastrelit lebo to je cele v pici ! ale pred tym zastrel frajerku aby jej nebolo smutno za tebou pa !
No a tak teda moze ci nie ?
hmm to zalezi ako definujes podne dni :)
ja som to myslel tak ze su to dni kedy zena moze otehotniet
co je teda normalne 3-5 dni pred a 3-5 po ovulacii
ak ma niekto nepravidelnu menstruaciu alebo ma inokedy ovulaciiu tak mozu byt posunute a teda ma plodny den aj ked by mal byt neplodny
niekto-nie kazda zena musi mat plodne dni aby otehotnela,to odkial mas??ja som ostala tehotna pocas neplodnych dni....
ano spermie v tom mozu byt ale ak sa jej spermie nedostali do pochvy tehotna byt nemoze
na to aby bola tehotna by okrem toho musela mat plodne dni
ak sa bojite kupte si test stoji to par korun a nebudete mat stresy :P