chcem vediet do akej miery je pravdivá kompatibilita vo vztahoch podla horoskopu-ked znamenia nepasujú,ako je to v realnom zivote,som ciastocne poverciva
horoskopy vo vztahoch
ja som byk,priatel kozorozec-kombinacia,ktora si bud sadne na cely zivot,alebo vraj brutalne sa nenavidia-co sa tyka charakteristik,tak sedia na nas oboch,naucili sme sa navzajom respektovat,kedze sme obaja tvrdohlave znamenia,ale mame rovnake priority,rodina je dolezita pre obe znamenia,trosku trvalo,kym premohol svoju uzavretost,ktora kozorozcov charakterizuje,ale skutocne sa doplname,co nam pisu aj v horoskopoch-my sme nastastie ta prva moznost a skutocne priatel je mojim druhym ja:)
ja PANNA moj BLIZENCI...vraj smrtiaca kombinacia,ale niektore veci som si uz aj ja vsimla..no nie je to nic,s cim by sa nedalo zit,alebo na com sa neda dohodnut...rozumiemem si, ale ano,uznavam,e cititi tam aj tie rozsieli,ale ked je laska,da sa vsetko
a ja dufam,zue to vydrzi este velmi dlho...teda,do smrti ....no pravdu poviem,neznasam,ked mi niektopovie,ze nejdeme k sebe,podla znameni
toho sa nedrz:)ja som ryba a moj drahy panna.jedna z najhorsich kombinacii.vlastne som poriadne este nic pekne na tuto kombinaciu nenasla.ale nemam pocit zeby to neklapalo.povedala by som ze az moc:)
ja som byk, priatel skorpion a vraj tato kombinacia sa k sebe absolutne nehodi.... vraj si nebudu rozumiet a blablabla...a uz sme spolu 4 roky a je to v pohode, a ja na horoskopy neverim, takez tak
znamenia su specificke, nie horoskopy :-)
Ja som panna, priatel strelec, podla horoskopu sme absolutne nekompatibilni:-). Sme 8 rokov spolu, klape to, pred mesiacom aj svadba bola :-) Horoskopy su sice specificke, ale neberu do uvahy aj ine vonkajsie vplyvy na vyvoj osobnosti cloveka.
no ja neviem,my sme obaja s manželom škorpióny.vo februári to bude 9 rokov,čo sme spolu-Šťastní