Ranna erekcia

qwertyui

andrej29 - To co je za nezmysel, ze "Ranné erekcie nebývajú zapríčinené sexuálnym stimulom, ale nahromadením moču v mechúre, ktorý tlačí na prostatu."
Ja mam rannu erekciu kazde rano a nepotrebujem sa ist vymocit ani niekolko hodin po nej.
Ty zajdi k sexuológovi.

Giuseppe

Neprezivas nahodou nejake stresujuce odbobie napr. nejake problemy v praci, casto to, ze muz v takom mladom veku nema rannu erekciu je sposobene vycerpanostou, alebo zvysenym napatim( je to psychicka zalezitost - napr. studenti pred tazkou skuskou a tak podobne).
Teoria o plnom mocovom mechure je odbornou literaturou nepotvrdena, je pravda ze po vymoceni erekcia ustupi ale vraj plny mocovy mecur nema nic spolocne s rannou erekciu, nepamatam si presne co pisu mudre knihy ale ranna erekcia suvisi s hladinou pohl. hormonov. Skus trocha relaxovat ak by sa to nezlepsilo navstiv urologa urcite Ti poradi.
Prajem vela statia.

andrej29

Tribulus je z ďalších reklamných ťahov, nikdy mu nebola vedecky dokázaná schopnosť zvyšovať hladinu prirodzeného testosterónu, ktorá ale na ranné erekcie nemá žiaden vplyv.
Arginín je ďalšia nefunkčná látka, pri orálnom požiťí je účanná až od 50g, vnútrožilne od 30g, tak si skúste predstaviť zjesť 100 toboliek po 500mg - áno, pozvraciate sa.
Eregma je najsmiešnejší prípravok, ktorý obsahuje naozaj všetko možné, len žiadnu účinnú látku.
Áno, zdravý muž máva ranné erekcie.
Ranné erekcie nebývajú zapríčinené sexuálnym stimulom, ale nahromadením moču v mechúre, ktorý tlačí na prostatu a tá zabezpečí prekrvenie penisu, ale treba si uvedomiť, že na noc nieje vhodné ani zdravé prijímať veľa tekutín, narušuje to kvalitu spánku a vplýva negatívne na úmrtnosť.
Odporúčam zájsť k sexuológovi.

quenty

Takze podla tvojej teorie je potom najlepsie sa pred spankom naliat niekolkymi poharmi vody,aby sa v noci zadrziavanim mocu navodila dostatocna erekcia."Dobra"teoria,len hrozi,ze pocas noci pri takej zasobe mocu nestihnes dojst na WC vcas.Potom to uz nebudu mokre sny,ale mokra realita.

to akoze fakt??

Ja neviem.. Je to naozaj tak??

Pretoze ja si myslim, ze ranne erekcie a mokre sny su kvoli tomu, zee pocas spanku zadrziavame moc.. A urcite viete, ze ked zovriete ten sval, co zadrzi moc, tak zacnete dostavat erekcie a mozte aj ejakulovat, kebyze ste ten sval podrzali dlhsie.) Asi to nechapete ale co uz.d