prosim ake je riziko pri prerusovanej sulozi
prerusovana suloz riziko?
my ho praktikujeme stale.mame už jedno dievčatko, ale to bolo planovane
o tom ci sa tam nachadzaju alebo nie som sa toho uz hodne vela nacital. ak muz od posledneho orgazmu nebol na wc sa tam mozu nachadzat ci sa tam nachadzaju aj inak je druha vec niekde pisu tak inde zase inak
som si isty ale tym ze si to ja nemozem doovolit riskovat ....
No konecne rebekka,ze to konecne niekto napisal.Kopec odbornikov sa tu vyjadrovalo o "kvapockach lasky" a spermiach.Spominane "kvapocky lasky" su vyluckom prostaty,nemaju nic spolocne so spermiami,pokial vsak nedojde/nedoslo uz k ejakulacii.
nie nie to je vzdy len jedno kolo pretoze on ma problem sa urobit vcera som si robila aj test a bol negativny myslite ze po akom case si mam urobit este jeden ak je nutny
Spermie sa v kvapkach lasky nenachadzaju,samozrejme to neplati v pripadoch ak sa jedno o druhe kolo.
Môže ti to spôsobiť tehotenstvo
no hej len ono sa spermie mozu nachcadzat aj v tkzvn "kvapkach lasky"
no on ma problem s tym xa urobit trva mu to dost dlho cize ked uz to nanho clo vybral ho
Chalani si myslia, že keď sa do nás neurobia, nič sa nemôže stať. Ale vždy je tu to riziko, tie malé svíčky sú aj v tej priesvitnej tekutine, čo z chalana vyteká pred výronom. A hlavne si treba dať pozor pri opakovanej súloži, je dôležité, aby sa medzi číslami aspoň vycikal, lebo niečo mu môže ostať v rúre a on necíti, keď to z nejo vyjde. Ale radšej sa na takéto rady nespoliehaj a chráň sa antikoncepciou