ahojte, chcela by som sa spýtať, či je šanca aby som bola tehotná.... spala som s priatelom, a mali sme nechránený pohlavný styk a spravil sa do mna.... no mala som 8 dní po menštruácii.... to som mala ešte neplodné dni..nie?? môžem byť tehotná?? ďakujem.....
nechránený pohlavný styk
dam navrh adminovi aby aspon ma nesiac blokoval temy typu,mala som sex,mozem byt tehotna?alebo pozerali sme sa na seba ,mozem byt tehotna?alebo podobne dristoviny,uz je tu toho neskutocne velaako ked chcete poradit v niecom,tak v pohode zalozte temu,ale nepytajte sa ci mozte byt tehotne,my do vas nevidime a dnes je vsetko mozne..tot vsio...a natali69ako to vobec nepatri tebe,neber si to na svoju osobu...sorry,ale tak toto sa tu uz neda citat..kazda druha tema o tom istom
Ked chces decko,tak preco nesexujete v strede cyklu?? ALe cez neplodne dni.......to je uz vlastne koniec neplodnych dni,takze sanca je podla mna dost velka.....
a ako mame my vedeit ci si ty tehotna?tuto nieje vestiaren
no taq jednoznacne...nechcem hovorit o trapnosti,to si nedovolim,ale trochu viac opatrnosti by bodlo...u kazdeho je to ine...takze tvoje pochybnosti moze vyriesit lekarka,alebo test....ale trosku viac rozmyslaj nabuduce....
ako prepaaáčte dievčatá.... ale... mať taký rozum, ako niektoré tu.... to uz je vrchol všetkého! každý príspevok... iba : môžem byť tehotná??? ... ta ked sa do toho nerozumiem... tak sa bavim ešte s barbinkami.. a nesexujem bez kondomu... a aj keby som mala 10 hodin po menzese.. ta neskocim na chlapa... ze by sa do mna urobil... ne?
radsej chod na gyndu alebo do lekarne pre test az potom budes vediet pravdu a nie tu sa pytat ludi,odkial to maju vediet
lebo nemam rada trapnych ludi
a este nazov nechraneny pohlavny styk,precop nenapises chcem dieta alebo nieco take,ale toto...boze