Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechránený pohlavný styk

mimusicka

dam navrh adminovi aby aspon ma nesiac blokoval temy typu,mala som sex,mozem byt tehotna?alebo pozerali sme sa na seba ,mozem byt tehotna?alebo podobne dristoviny,uz je tu toho neskutocne velaako ked chcete poradit v niecom,tak v pohode zalozte temu,ale nepytajte sa ci mozte byt tehotne,my do vas nevidime a dnes je vsetko mozne..tot vsio...a natali69ako to vobec nepatri tebe,neber si to na svoju osobu...sorry,ale tak toto sa tu uz neda citat..kazda druha tema o tom istom

PASSE_

Ked chces decko,tak preco nesexujete v strede cyklu?? ALe cez neplodne dni.......to je uz vlastne koniec neplodnych dni,takze sanca je podla mna dost velka.....

sasha

no taq jednoznacne...nechcem hovorit o trapnosti,to si nedovolim,ale trochu viac opatrnosti by bodlo...u kazdeho je to ine...takze tvoje pochybnosti moze vyriesit lekarka,alebo test....ale trosku viac rozmyslaj nabuduce....

ewinka

ako prepaaáčte dievčatá.... ale... mať taký rozum, ako niektoré tu.... to uz je vrchol všetkého! každý príspevok... iba : môžem byť tehotná??? ... ta ked sa do toho nerozumiem... tak sa bavim ešte s barbinkami.. a nesexujem bez kondomu... a aj keby som mala 10 hodin po menzese.. ta neskocim na chlapa... ze by sa do mna urobil... ne?

mimusicka

radsej chod na gyndu alebo do lekarne pre test az potom budes vediet pravdu a nie tu sa pytat ludi,odkial to maju vediet

natalia69

a vieš že ani ja nemám rada trápnych ludí??? takže si daj pohov...a staraj sa o seba... toto je môj ,,problém" a budem si ho riešiť sama...len som chcela poznať názor aj iným....

natalia69

mimusicka...neviem prečo sa do toho staráš, ked je to trápne a obťažuje ťa to...ved ťa nikto neprosí o radu....tak sa prosím ťa staraj o seba...