depilato/epilator:)

kvetinka:o)

ja som tiez dostala epilator Braun na Vianoce a musim povedat ze je to skvele, prvykrat to trosku boli ale da sa vydrzat no a neskor si zvyknete..a je to uzasny pocit ked vam chlpky na druhy den hned nezarastu

verc.a154

ahoj , ja sem dodstala epilator tedkons k vnaocum , boly to , ale vydrzet se to da ..podle me ..ale potom mi naskocili tkaovy cerveny pupinky ..proto se chci zeptat ejstli si mazete po epilaci nohy nejakym kremem ?

caja2

no podla mna to je kktina... ok vydrzi to ale to boli .radsej by som pouzila na nohy pasiky, a tam dole obyc. ziletku...

drusth

Ziletka ftw., sice sa cudujem, ze este je vsetko na svojom mieste, ale nemenil by som, za ten adrenalin to stoji :D.

danuska123

braun a ma nadstavec masazny ale to je blbost.a nema abi chladiaci ucinok ale podla mna to je jedno aky je epilator, trha to chlpky von cize ono to zaboli stale :)

danuska123

no ja pouzivam epilator a musim povedat, ze je to ovela lepsie ako ziletka alebo akekolvek holenie.epilujem si nozky aj tam dole :) a faktom je, ze ak sa vyepilujem tak mam tyzden pokoj, potom jemne chlpky vytham pinzetou a opat mam pokoj :)a bolest je podla mna znesitelna.no ale ako pre koho... :)

someonee

no epilator pouzivam na nohy,zo zaciatku torchu boli potom casom som si zvykla,a má vymenitelnu hlavu(holiacu) a to pouzivam namiesto ziletky.je to okej

...no

ja by som tiez chcela použivat depilator.. lebo klasickou ziletkou a penou a tak sa mi vyhadzuju vyrazky na intimnych miestach ... mysliete ze sa mi budu vyhadovat aj ked si to spravim depilatorom?