Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sudocream - krém na akné

leilussa

jancecka ma sa to nanasat 3 az 5x. Ja som tiez cely den nalicena, no hned ako pridem domov, tak sa odlicim, aby mi cely vecer masticka posobila. takze napr.vcera som si ju dala 3x od 16:30 do 23:30.

leilussa

nerozhodna - to si nanesies na miesta kde mas vyrazku, alebo na miesta, kde ti ostali po vyrazkach skvrny, prip. jazvicky a jemne kruzis, aby to vstrebalo. ked co najviac vstrebe, tak si nanes take bodky ako s kremom po tych miestach a nechaj posobit. no a pred spanim, aby som nezakydala obliecky, tak som si to znovu rozotrela, aby vstrebalo... ma to celkom prijemnu vonu - takze u mna vyhovuje. z pytiolu by som sa asi po....la.. :)))

jancecka

mne to zatiaľ ešte neprišlo, ale mám ho objednaný,a nesmrdí nejako? to sa koľko krát denne musí nanášať? Ked som cez den v práci a nalíčená tak si ho nemôžem dať

leilussa

taaakze ten kremik je naozaj zazrak. vcera som si ho odpoludnia 3x naniesla. nove vyrazky mi uplne vybledli - ziadna zapalena a co som spominala, ze to chcem hlavne na skvrny po akne, tak to nejde zo dna na den, ale vyzeralo to lepsie - take bledsie a tie male skvrnky mi nebolo vobec vidiet... ani pocas dna sa nevynorili :) takze vrelo odporucam. je to ozaj super masticka :) idem sa zase natriet :)))

leilussa

jink jass jasneee zajtra dam vediet :) urcite su dobre aj kremiky, no ja som teraz stavila na liecivu masticku tak uvidime...aj ja som zvedava.

jing jass

leilussa: tak potom pls napíš ako si vyzerala na druhý deň. Ja viem že ten krém nie je drahý ale zase keď si predstavím že si ho mám kúpiť tak radšej priložím 400 kaček a môžem si kúpiť od La Roche Posay. tak potom napis hej

leilussa

No uz ho mam na tvari :) dnes som si ho kupila tak uvidime. Vobec nemasti a nebol ani drahy. Teglik 60g stal 120sk. Potom dam vediet :)

leilussa

Ked som citala na nete online lekarne, tak tam pisali, ze by mal vstrebat a zanechat nemastny film...podla mna nebude mastit tvar. no radsej nech ti napisu baby co to pouzivaju :)