Manžel vs. milenec

Príspevok v téme: Manžel vs. milenec
nellya

Som vydatá len pár mesiacov po niekoľkých rokoch prežitých v spoločnom spolužití ...brali sme sa samozrejme z lásky,žiadne bábo neni na ceste...ale začnem...no môj manžel je veľmi dobrý manžel,inteligentý,ale hlavne rozumný,zabezpečuje našu spoločnú budúcnosť,pracuje v zahraničí na 10dňové turnusy,je veľmi pozorný ,síce je dosť žiarlivý, ufrflaný a niekedy ked sa nahneva,tak moc nevybera slová...ale čo je horšie,tak je chyba vo mne...mne sa už počas nášho chodenia páčil jeho kamarát...nieže páčil,aby to nevyznelo sentimentálne,ale proste som bola vždy z neho hotová,tie jeho oči,dalo sa s nim porozprávať....a všetko..len som sa s mojím nerozišla kôlo tomu,že boli kamaráti a skoro najlepší...priťahoval ma dalej...pred dvoma rokmi,pred tým, než odišiel na dva roky preč ten dotyčný,sme boli spolu (nespali sme,len sme sa bozkávali),ale tá vášeň...samozrejme,že nikdy som to pri žiadnom chlapovi nezažila,tak ma ešte nikdy žiaden chlap nikdy nepriťahoval a tobôž nie toľké roky...pred pár mesiacmi sme sa s mojim manželom vzali,aj ked vedel,čo sa pred tými dvoma rokmi stalo,ale už sme to nerozmazavali dalej. Šťastný zaľubený pár sa zrazu zmenil,aspon z mojej strany,ked sa vratil domov,ten dotyčný...všetko sa to vo mne prebudilo,tie pocity...viem,som vydatá,mám ukážkového manžela,šťastie...ale čo dalej?Čo s tým,ked ho vidim?Ako sa netriasť?Ako nemať tie pocity?Ako sa neklepať ked ho vidim?Stale si opakujem...ved som vydatá,ved som šťastná..viem,že to je to čo som vždy chcela,dokonalé manželstvo...ale "on"je už teraz zase tu,a je moc blízko,vidím ho každý deň...ako to mám riešiť?Rozvod?Po pár mesiacoch?Viem,že by som to ľutovala,ale tie pocity...ked sa vidime,mame chut na seba skočit a objimat sa...je to tiež skvelý človek ako moj manžel,dá sa s nim porozprávať...Obidvaja sme sa do seba zalubili a teraz sa z toho už nedá vycúvať...manžela mám rada,ale nieje to to,čo by si zaslúžil, pretože ja ľúbim iného...prenajal si byt, aby som prišla bývať k nemu,začneme odznova.....neviem...dakujem za pekne aj nepekne rady...

fifiBB

nellya
ja som zažila také podobné..neskútočná prítažlivost,bola by som koli nemu spravila všetko,bol moj spalujúci sen..a moj manžel úžasný človek,pozorný,milujúci..ale ten druhý vášnivý,zmyselný,celá som sa chvela už len ked sme sa náhodne stretli,bol prítažlivý,nespútaný,divoký...ja som šalela, túžba bola silnejšia ako ja a manžela som opustila,doslova som mu zlomila srdce..pre toho úchvatného muža..nastahovala som sa k nemu,najprv sme si užívali,nevedeli sme sa nabažit jeden druhého,bolo to také vzrušujúce,ale realita a spoločný život,perspektívne partnerstvo je o niečom inom,nielen o prítažlivosti a pudoch..začala som ho spoznávat,tak naozaj do hlbky..a čím som ho viac poznala tým sa mi to začalo menej páčit..začal sa chovat egoisticky,víkendy trávil so svojou starou partiou a ja sama u neho doma,mna nebral takmer nikde,nepáčilo sa mu vela vecí v domácnosti,všetko muselo byt dokonale čisté..kritizoval ma,videla som ho zrazu aj v tom zlom svetle,obskakovala som ho,nič sa mu nepáčilo len to čo on..prekvapil ma ked začal špinavo nadávat susedovic chlapcovi kt.mu nechtiac kopol do topánky..a začala som porovnávat s mojim manželom..sto ráz som to obanovala a z krásneho zmyselného šarmantného a vždy pekne oblečeného muža sa stal v mojich očiach obyčajné prasa..takže moja otázka znie,poznáš toho druhého natolko,že vieš že spoločná domácnost bude klapat,bo u mna to bola katastrofa..

cezia

nellya pises iba o vasni a erotike co sa tyka druheho muza. Nevidim ani naznak jeho povahy, vlastnosti ktore su dolezite pre uspesny vztah. Skus teraz pouzit len rozum a predstavit si byvanie s tym clovekom.
Moja skusenost je podobne ale bez toho pritazliveho chlapa v mojom zivote ale citim ze sice mam oporu a vsetko v terajsom partnerovi ale vasen a erotika su na bode mrazu. Snad mi neskrizi daky pritazlivy jedinec cestu lebo to bude tazke pocuvat rozum ked velmi tuzim zazit vasen. Ak mas s manzelom aspon aky taky zivot aj po tejto stranke tak by som to asi nezahadzovala, zivot nie je len o tom aj ked ... tazko sa radi, ale viem ta pochopit

nellka

To ujasňovanie bude asi ťažké, pretože veľa vecí vedieť dopredu nemôeš. Môže to byť tak, ako píše Jajka, ale nemusí. Prečo si si vlastne manžela vzala? Aha, písala si, že svojim spôsobom ho ľúbiš, máš pri ňom istotu, rozumiete si...ale tá vášeň tam asi nikdy moc nebola...alebo sa mýlim? Každý vzťah je risk, ak si pripravená na to, že ani s týmto ti to nemusí vyjsť...možno to oľutuješ a možno nie. Ale podľa mňa nech ti tu my poradíme čokoľvek, ak ho ľúbiš, tak sa nakoniec rozvedieš a pôjdeš za ním. Je to stále lepšie takto, ako keby ste mali deti, dávaj si pozor, aby ste ich zatiaľ ani nemali, kým sa toto nevyrieši. Dieťa by to neriešilo, to mi ver, len by si už bola chytená v pasci a musela by si na svojho milovaného zabudnúť. A ver mi, že je to strašne ťažké...nie nemožné, ale ťažké...:(

jajka001_

mozno ze je to len poblaznenie tuzis po nom preto lebo ho nemas. mozno ta to casom prejde ked si uvedomis ake klady ma tvoj manzel a mozno si to uvedomis az vtedy ked ho podvedies. a mozno je to naozaj partner vhodnejsi pre teba, ktovie. dobre ze este nemate deti...ja si myslim ze keby si toho druheho naozaj lubila viac ako manzela tak by si nevahala. skor to bude len pobluznenie alebo rozmar zeny ktora ma muza s ktorym nie su problemy a tuzi po dobrodruzstve. v kazdom pripade si to v sebe ujasni a to cim skor

roßotik

erotika je mocne "zviera"

ak ostanes s manzelom, budete vsetci nestastni.

ak sa rozvedies, mozno budes stastna. mozno.

ak to ten druhy vidi perspektivne (nie, ze si chce iba zat..kat) - tak radim rozvod. radsej teraz, ako o 5 rokov.

liana...323

Hlavne sa porozprávaj s tým druhým. Cíti to aj on tak ako ty? Viem kúpil byt, volá ťa tam, ale myslí to vážne? Ty si schopná kôli nemu opustiť po pár mesiacoch manžela, čiže to je z tvojej strany vážne, ale fakt to vážne myslí aj on? Spýtaj sa ho, či by si vedel predstaviť život s tebou. Rozoberte to s každej strany, lebo ak raz vykročíš nebude cesty späť. Ak zistíte, že sa fakt ľúbite, urob to. Radšej opusti manžela skôr ako neskôr. Ešte kým nie sú deti. Ale dobre si to s priateľom premyslite, lebo to čo urobíte bude to najväčšie svinstvo a tvojmu manželovi ublíži nielen manželka, ale aj najlepší kamarát. Po takejto rane sa len ťažko spamätá, ale ak je silný muž, dokáže to. Vy dvaja však navždy budete tí zlí pred všetkými, lebo ako koľvek to budeš vysvetľovať, navždy budeš tá manželka, ktorá opustila muža kôli inému. Veru, nebudeš mať dobré meno. Možno by ste mali s priateľom odísť do iného mesta, kým sa situácia utrasie. Každopádne si v blbej situácii, ale môžeš si za to sama. Akokoľvek sa ale rozhodneš, držím palce. Z vášho trojuholníku bude vždy minimálne jeden nešťastný. Veľa šťastia.

1eny1

nellya, ak by si zotrvala v manželstve nebola by si ty ani tvoj manžel šťastný...tak potom, čo by to bol za život, raz by určite prišiel rozvod. Pokiaľ ešte nemáte spolu deti tak sa to da. Potom už bude neskoro. A ak tak veľmi ľúbiš iného, aj po takej dobe tak urob rozhodnutie. Riaď sa srdcom. Rečí budu, ale nevšímaj si. Veľa šťastia.

nellya

Ano,on je slobodný...pred manželom som nemala moc priateľov,to boli len také "chvilkové chodenia a lásky"...Bože ženy...nemám na toto slov...

????

nellya nezávidim ti teraz je in vydávať sa oveľa neskôr predpokladám že si asi pred svojím manželom veľa chlapcov nemala a tak si nemala ani s kým porovnávať.A ten tvoj idol je ešte slobodný?

nellya

Mám 22 rokov,chodili sme spolu vyše piatich rokov z manželom...mala som v ňom istotu, bol predsa len ten,koho najlepšie poznám,rozumeli sme si a bol doma... Ale v poslednej dobe to medzi nami dosť škrípe.Ale to je jedno.Len teraz moc rozmýšlam čo dalej...ach bože,ale si ten život niekedy vieme skomplikovať však...