Som vydatá len pár mesiacov po niekoľkých rokoch prežitých v spoločnom spolužití ...brali sme sa samozrejme z lásky,žiadne bábo neni na ceste...ale začnem...no môj manžel je veľmi dobrý manžel,inteligentý,ale hlavne rozumný,zabezpečuje našu spoločnú budúcnosť,pracuje v zahraničí na 10dňové turnusy,je veľmi pozorný ,síce je dosť žiarlivý, ufrflaný a niekedy ked sa nahneva,tak moc nevybera slová...ale čo je horšie,tak je chyba vo mne...mne sa už počas nášho chodenia páčil jeho kamarát...nieže páčil,aby to nevyznelo sentimentálne,ale proste som bola vždy z neho hotová,tie jeho oči,dalo sa s nim porozprávať....a všetko..len som sa s mojím nerozišla kôlo tomu,že boli kamaráti a skoro najlepší...priťahoval ma dalej...pred dvoma rokmi,pred tým, než odišiel na dva roky preč ten dotyčný,sme boli spolu (nespali sme,len sme sa bozkávali),ale tá vášeň...samozrejme,že nikdy som to pri žiadnom chlapovi nezažila,tak ma ešte nikdy žiaden chlap nikdy nepriťahoval a tobôž nie toľké roky...pred pár mesiacmi sme sa s mojim manželom vzali,aj ked vedel,čo sa pred tými dvoma rokmi stalo,ale už sme to nerozmazavali dalej. Šťastný zaľubený pár sa zrazu zmenil,aspon z mojej strany,ked sa vratil domov,ten dotyčný...všetko sa to vo mne prebudilo,tie pocity...viem,som vydatá,mám ukážkového manžela,šťastie...ale čo dalej?Čo s tým,ked ho vidim?Ako sa netriasť?Ako nemať tie pocity?Ako sa neklepať ked ho vidim?Stale si opakujem...ved som vydatá,ved som šťastná..viem,že to je to čo som vždy chcela,dokonalé manželstvo...ale "on"je už teraz zase tu,a je moc blízko,vidím ho každý deň...ako to mám riešiť?Rozvod?Po pár mesiacoch?Viem,že by som to ľutovala,ale tie pocity...ked sa vidime,mame chut na seba skočit a objimat sa...je to tiež skvelý človek ako moj manžel,dá sa s nim porozprávať...Obidvaja sme sa do seba zalubili a teraz sa z toho už nedá vycúvať...manžela mám rada,ale nieje to to,čo by si zaslúžil, pretože ja ľúbim iného...prenajal si byt, aby som prišla bývať k nemu,začneme odznova.....neviem...dakujem za pekne aj nepekne rady...
Manžel vs. milenec
Ahoj:) chapem ta ..uplne..dokonale..vsetko chapem .) niesom sice vydata ale mam to iste s jednym kamaratom..boli sme spolu len raz,tiez sme spolu nespali,ale ta vasen,tie bozky,to ziadny iny nedokaze..chcem ho uz skoro 6rokov,ale on je v zahranici a ja som tu..viem ze nieje realne aby sme spolu boli,no trpim vzdy ked ho vidim,a ja mam momentalne nejaky vztah..je to pan bozsky a nedosiahnutelny,viem ze nieje pre mna realny,pretoze aj ked vidim ze on tuzi po mne,nedokazali by sme spolu existovat..moc ti drzim palce a nech to dopadne akokolvek,ver tomu ze to tak ma byt .) good luck .)
ziarlivy nie je preto lebo nieco "citi" ? Niektory muzi maju nato taky "radar" :) , a hlavne ti vnimavy a pozorny.. aj ta chapem... laska je laska.. ale zaroven si sa stala podvodnickou, kedze si stare neskoncila a zacala nove... bohuzial vela ludi stale nechape ze spolocny zivot je hlavne o odriekani .... a tolerancii. :(
Ahoj:) chapem ta ..uplne..dokonale..vsetko chapem .) niesom sice vydata ale mam to iste s jednym kamaratom..boli sme spolu len raz,tiez sme spolu nespali,ale ta vasen,tie bozky,to ziadny iny nedokaze..chcem ho uz skoro 6rokov,ale on je v zahranici a ja som tu..viem ze nieje realne aby sme spolu boli,no trpim vzdy ked ho vidim,a ja mam momentalne nejaky vztah..je to pan bozsky a nedosiahnutelny,viem ze nieje pre mna realny,pretoze aj ked vidim ze on tuzi po mne,nedokazali by sme spolu existovat..moc ti drzim palce a nech to dopadne akokolvek,ver tomu ze to tak ma byt .) good luck .)
kvietok 32:
ak si bola s niekym kto sa k tebe spraval tak ako popisujes 11 rokov, znamena to ze si ho lubila bo inak by si to nevydrzala tak dlho. A ak stale nad nim premyslas aj teraz a mas vycitky, tak neviem, ale asi ho lubis aj teraz...
To ci mu das este sancu alebo nie je len a len na tebe a nikto nema pravo ta odsudzovat za to ako sa rozhodnes.
A este jedna vec... povedz mu urcite vsetko...
Moj nazor...
jajka001
čo by si urobila ty, priznala by si celu pravdu?
ano som žena, len mam zrazu uplne zmiešane pocity, 11 rokov je dlha doba, su tu deti, no hlava moja je uplne v kybli
Nellya a určite je to láska? Ja som tiež ženou dvoch mužov. Najkôr to bola neskutočná vášeň a tiež som si myslela, že milujem, že je to láska. Nemala som veľa mužov vo svojom živote. Vlastne iba dvoch. A keď po 3 rokoch sa vyjadril, že ma miluje, čo som nečakala zo mňa zamilovanosť akosi opadla. "Dostala" som to po čom som túžila a zrazu som si uvedomila že to láska nebola. Nieže by som ho neznášala, práve naopak mám ho veľmi rada, rozumieme si, istým spôsobom ho ľúbim, ale to nie je tá pravá láska. Tú cítim k manželovi. Áno k manželovi. Žijem v trojuholníku a človek môže milovať aj dvoch ľudí, ale po čase, po rokoch sa vycibrí s kým naozaj chcete žiť. Ťažko radiť, ale človek sa dostane do rôznych situácií nič nie je čierne alebo biele.
lebo si zena :)
mysliš? tak prečo mam teraz take výčitky, prečo? roky ani nevedel že existujem, proste som tam bola a varila som, riadila, ya všetko ma ydrbal pod čiernu zem, nič nebolo dobre, nebola som suca už ani ako služka, aj teketo slova padali, a teray plače a plače a ja neviem, či ist s celou pravdou von alebo nie
ako to ze nevies co s tym? ale vies. iste ze ti lichoti zrazu po rokoch prejaveny zaujem - ak sa vratis, zmizne rovnako rychlo. sama pises, ze si tam, kde si chcela byt - tak tam pekne ostan a nenechaj sa namotat na davno mrtve spomienky a pocity.
ahojte, tento vaš chat alebo ako to nazvat som našla ked som do googla zadala \\\\\\\"ako povedat pravdu o milencovi\\\\\\\" dobré nie?
prave som ukončila 11ročny vztah, je tam 8 ročny syn, moj druh, celý naš spoločný život, spraval sa ku mne ako k h...u, bol spokojný, mal navarne oprate, nikdy mi neukazal za ten čas, že ma lubi. no a pred dvoma rokmi sa našiel niekto, kto mi zrazu ukazal, že som milovania hodná, že som súca aj na niečo ine ako na pranie a varenie. Samozrajme som sa zalubila, a som dodnes. Po dvoch rokoch, ktore som stravila ako \\\\\\\"žena dvoch mužov\\\\\\\" aj ked s druhom sme spolu sex nemali tri roky, teda už rok predtym ako som sa zalaskovala, teda po dvoch takto stravenych rokoch som odišla. A bum. druh ma neskutočne miluje, neskutočne \\\\\\\"skapína\\\\\\\" vidim to, vôbec som toto nečakala. Chce vediet pravdu, čo mám s tým a s tým, pretože po takom čase vie o tom v podstate cele mesto, a ja mu nedokažem povedat pravdu. bože oslobodte ma niekto, a povedzte čo mam robit, mam povedat ano, odišla som koli inemu? alebo mam dalej zatlkat? som tam kde som chcela už dva roky byt, a zrazu neviem čo s tým,