ahojte...poculi ste alebo skusali ste niekto na akne vtaci trus? pocula som, ze to zabera...a chcem sa dozvediet viac! dakujem :)
vtaci trus na akne???
Píšeš, že pre krásu si ochotná urobiť čokoľvek, tak by si mohla v prvom rade odstrániť vnútorné príčiny akné, a to sú tuhnúce tuky - živočíšne a stužené, ďalej hlieny - hlavne z mlieka a jednoduché cukry, ktoré živia mikroorganizmy a spôsobujú zápaly.
Ak toto nahradíš zeleninou a obilninami, semienkami, po čase sa ti koža prečistí.
Zvonka si môžeš kožu umývať výluhom z otrúb, ktorý dodá minerály, B vitamíny a je to jemný peeling.
Vo mne osobne nevyvoláva taký odpor ako trus.
carolline
ked niekto moze uzivat uzasne zdravy roacuttane, preco by som si ja nemohla davat na ksicht vtaci trus?
Preboha to snad nie! To uz nemate ziadne zabrany? Vies co tam moze byt bakterii.
vtaci trus je zmiesany s mocom, lebo ten sa vylucuje do criev. Vtaci moc je obzvlast bohaty na mocovu kyselinu, silne sterilizacny prostriedok.
Pozri na temy "urinoterapia" a prispevky v temach acne na pouzitie mocu na plet.
Guano moze sterilizovat plet tj ciastocne ovplyvnit a potlacit infekcie,
ale za vytvaranie akni(tukovych hrbolcekov povodne) je zodpovedny zvyseny mazotok vyprovokovany zvysenou hladinou
dehydrotestosteronu a
zapchate mazove pory(kanaliky) stvrdnutymi tukmi a voskami.
Je mozne, ze tie vtacie guanove enzymi rozpustia aj stvrdnute tuky a tym otvoria kanaliky a tuk vijde na povrch a nevytvori hrbolceky=acne. Ale zatial o tomto clanky nehovoria.
RNG
takze si myslite, ze by to mohlo pomoct? ze je to mozne? ze to nie je len nejaka hlupost? no je pravda, ze ked chcem mat zdravu plet, tak spravim vsetko, co sa da...
shenya, s tymto ti neporadim :( Aj pre mna je to nova informacia a kazdopadne som aj ja zvedava na prispevky na tuto temu :)
Vtaci maju velmi kratky traviaci system a nemaju zuby na pozutie potravy, preto musia mat v traviacom systeme ovela silnejsie enzymi, ako my.
Prave tieto enzymi v guane odstranuju dobre mrtve kozne bunky a naviac vtaci trus obsahuje aj bielkovinu guanin, ktora dava pleti lesk.
Nuz zeny su pre krasu schopne urobit cokolvek, aj natriet sa ,prepytujem , trusom.
radana
ano mas pravdu, aj tento clanok som citala, ale este od inakial to mam, ale neviem odkial...je to jedno, ale chcem vediet o tom co najviac :)
Zrejme myslis na tento clanok.. www.topky.sk