Zacervenane genitalie

superman

Dobrý deň prajem môžete mi poradiť svrbia ma genitálie teda \" vajcia \" pokožka sa vysuší popraská a šúpe sa. Do teraz som si genitálie holil môže to byť dôsledok?,alebo ide o infekciu?.Ak vas môžem poprosiť a je to z vašej strany možne ak by ste mi odpoveď zaslali na uvedenú mailovú adresu. Vopred vám ďakujem.

THE ROCK

dory den! Prosím vás poradte mi ! Mám popraskanu kožu na predkožke,ktorá je vysušená a svrbí to a je zčervenalé a zdurené.čo to môže byt? Vopred vám dakujem!

jano1973

ahoj, chcel by som sa spýtať, na žaludi pod predkožkou sa mi vytvorili nejaké biele výrastky, vôbec to nebolí ani nesvrbí. môže mi niekto poradiť čo to je? najlepšie nejaký odborník, ďakujem,

rastoch

Dobrý deň prajem môžete mi poradiť svrbia ma genitálie teda " vajcia " pokožka sa vysuší popraská a šúpe sa. Do teraz som si genitálie holil môže to byť dôsledok?,alebo ide o infekciu?.Ak vas môžem poprosiť a je to z vašej strany možne ak by ste mi odpoveď zaslali na uvedenú mailovú adresu. Vopred vám ďakujem.

lucka

ja si myslim že bude stačit 1 alebo 2krat denne hlavne na noc a po kupeli lebo harmanček alebo ta kora ukludnuju pokozku a aj to zacervenanie skor zmizne. zelam skore uzdravenie