Dobry vecer, velmi by mi pomohlo keby mi niekto vedel poradit. Mama bola na laparoskopickom zakroku, pri ktorom jej vyberali zlcove kamene. Pri tomto zakroku jej tiez odobrali vzorku z pecene na histologiu, kde mala pozitivny vysledok na rakovinu pecene. Viete mi poradit nieco, cim sa tomu da pomoct? Mama bola predtym uplne zdrava, nikto by jej netypoval jej vek, len so zlcnikom mala problemy. Pripadne uz vyskusal niekto metodu herca Adamovica, ktory nechal rakovinu vyhladovat? Som v koncoch, prosim pomozte cim sa da rakovina porazit? :(
Rakovina pečene
a este jeden drahy prostriedok AHCC ktory obsahuje aj alfa glukany nie len beta tam uvadzaju ze by mal potlacit za 3mesiace 85percent virusov co je dolezite pri tomto druhu rakoviny
AAANDY vsetko suvisi okrem tej rakoviny s upchatymi cievami pravdepodobne,oblicky zlyhavaju pri upchatych cievach lebo vysoky tlak sposobuje vystrelovanie krvi do oblieciek a tym ich nicia. treba brat na cistenie ciev sojovy lecitin(praskovy!!), policosanol, homocystein formula na mozog rybaci olej. na bolcky cistenie chanca piedra na regenraciu cordyceps synesis.no s tou rakovinou to je horsie to moze byt sposobene hocicim ale rakovina lymfatickych uzlin byva v drvej vacsine sposobena virusmi.(najpravdepodobnejsie herpes 4,8 alebo HPV)-to by vysvetlovalo fakt preco sa to dostalo aj na kosti kedze virus sa moze dostat vsade v tele. tie virusy s tymi to je horsie kde niekdo nema imunitu lieky na to nezaberaju vobec a doplnky len na niektore druhy. ale vlea slubuju vyskumy na monolaurin ktory som este neskusal este sa len v blizkej dobe chystam, ale kazdu hodinu neutralne cecko treba brat, davkovania a kopec doplnky na rakoviny najdes ccez vyhladavanie prispevky od RNG.ja osobne by som si zohnal pri rakovine niekoho kdo by mi infuzne podaval vitamin C a b17 zmiesaneho s DMSO. ale zrovna vcera som nasielo malu zmienku o tom ze curcuma zmiesana s bioperinom inhibuje EB virus-mozno aj preto sa s nim vyliecili niektore rakoviny
aandy ja nejsom odbornik len mam kopec problemov zdrqavotnym vdaka doktorom a liekom s ktorych sa este stale dostavam,a mam toho vyskusaneho vela na sebe tak kopec veci viem posudit ci naozaj funguje.ja som reagoval na to ze su to skodilve veci z lekarne ,tieto vecci nepredavaju v lekarniach ale cez internet povacsine v USA,nie su to lieky su to potravinove doplnky!!su to bud latky ktore mas v tele alebo latky ktore konzumujeme len viac koncentrovane v kapsule,patri sem aj tvoje reishi a vela inych hub-oni obsahuju betaglukany ktore sa tu odporucaju velmi casto.inak reishi je dobra huba samozrejme.inak neexistuje len reishi tych hub je znamych ucinych na rozne veci vyse 15 myslim,hned ti odpisem aj k tomu stavu...
5go a RNG nechcela som nikoho uraziť alebo podobne ale keď ste taký odborníci na rady a liečenie poraďte mi potom ako by ste liečili napríklad mozgová porážka s ochrnutím na polovicu tela,potom tlak 240/140 zlyhanie obličiek následná dialýza a potom rakovina lym.uzlín a napadnuté aj kosti a rada by som bola aby to aspoň na 95% pomohlo čo mi poradíte.ďakujem
Nuz ja som trpezlivy, ked treba.
Lekarne sice casto predavaju potravinove doplnky, ale na to, aby bol potravinovy doplnok schvaleny, musi prejst napr na Slovensku cez 3 nezavisle institucie, laboratorium na kmompletny rozbor, skupinu lekarov z medickych fakult urcenych na schvalovanie a hygienicky ustav na neskodnost. Potravinovy doplnok nesmie mat ziadne skodlive vlastnosti, inac nie je pripusteny na trh. Takze opatrne s tymi "skodlivymi vlastnostami" o ktorych napriek tomu casto luha organizovana medicka komunita. Nenechajte sa napalit konkurencnym bojom
Inac ja osobne kupujem potravinove doplnky rovno od vyrobcov, rozhodne nie predrazene a slabe z lekarni.
AAANDY prepac ze ti to musim povedat takto ale nevyjadruj sa k niecomu o com nevies nic....ake produkty z lekarne prosim ta?? ....ako no na toto forum je uz asi fakt zbytocne nieco pisat niekomu radit a dokolecka vysvetlovat to iste.........rng mas moj obdiv musi ta to riadne psychicky vycerpavat aspon mna by to vycerpavalo
ahoj RNG čítam tu tie tvoje rady čo píšeš ale čo aj všetko odporúčaš je väčšinou z lekárne čo má všetko vedľajšie účinky prečítaj si tú knihu nežiadúci účinok smrť a keď to dočítaš tak prídeš na to že to je všetko pravda.my sme tiež chodili s dcérkou na chemoterapie a poviem ti tak okrem toho som jej dávala čistú 100% hubu reishi ktorú brala aj keď dostávala chemošku a popri tom bola vždy v poriadku dokonca nemala problémy z kĺbami ani inými podobnými zdravotnými problémami.a nemá ani teraz a berie to stále aj na prečistenie aj na regenerovanie celého organizmu.A poviem ti iba toľko nemusí okrem toho brať žiadne iné produkty z lekárne čo majú vedľajšie účinky.A dokonca môj švagor prestal po užívaní tejto huby chodiť na dialýzu čo nato povieš.Nedám na tú hubu dopustiť lebo nám veľmi pomohla.Keby si chcel niečo o tom vedieť a keď tak chceš pomáhať ľuďom napíš mi prepošlem ti všetky svoje materiály o tej hube to je dnešný zázrak na všetky druhy zdravotných problémov nie tie rady čo dávaš z lekárne.Môžeš mi napísať na andreafuleova@azet.sk
Ahoj. Jedna sa o disfunkcne poskodenie pecene, ktora moze byt poskodena nasledkom uzivania liekov. Vyskytuje sa aj u narkomanov ako nasledok poskodenia drogami alebo u alkoholikov.Nemyslim,vsak ze sa to tyka Tvojej maminy. Skor tie lieky.Inak moze ist aj o autoimunitne ochorenie, kedy organizmus zacne napadat vlastne bunky - zivotne dolezite organy. Zavisi na kolko percent je pecen poskodena, ci je mozna regeneracia , niekedy je nutna transplantacia pecene. Ved uvidite,co povie lekarka. V pripade potreby sa ozvi,pecen je najlepsie zregenerovatelny organ a da sa pomoct prirodnymi produktami.
Zdravím, mala by som otázku..moja mama bola na sone pečene kde jej napísali že má dif. poškodenie heparu. Vedel by mi niekto poradiť čo to je? Na vyšetrenia k obvodnej lekárke ide až o týždeň..no teraz má veľké bolesti v oblasti pečene a má mierne zvýšenú teplotu..čo to môže znameť?? prosím poradte mi..ďakujem
Je smutné, koľko ľudí má trápenie s rakovinou.To zúfalstvo, ktoré človek prežíva je neopísateľné.Viem si predstaviť ako prežíva toto utrpenie blízka rodina.Život sa zmení na ruby a všetko je zrazu iné.Bohužiaľ táto zákerná choroba sa týka nás všetkých.Nezúfajte a budte silný, nie u každého prebieha táto choroba rovnako.Vyhľadajte aj pomoc na stránke NPOP,kde vám dokážu poradiť, sú tam vynikajúci ľudia a zakladateľka nadácie pomoci onkologickým pacientom p. Valachová. Svojimi radami a skúsenosťami za pomoci odborných lekárov vám dokáže pomôcť prípadne poradiť ako postupovať vo vašom konkrétnom prípade.Môžu tam písať rôzny onkologický pacienti, príp. rodina, ktorá sa tiež trápi kvôli svojmu blízkemu.Držím všetkým palce!