ahojte.poradite co na vianoce?syn bude mat presne 11 mesiacov na vianoce.skoro uz chodi, je chytry, vklada predmety podla tvaru do vkladacky, kruzky na tyc, pusta hudbu na hudobnej hrazdicke.rada by som nieco na rozvoj myslenia a motoriky.napr. od fisher price.diky za rady
12 mesacne dieta a vianoce
simca- podla toho čo ? Ja napríklad nekupujem cez net drahšie veci ako elektroniku a podobne. Ale toho sa asi tvoja otázka netýka? :) Inak viac menej súhlasím, že v dnešnej dobe je to už bežné
Suhlasim, vobec sa netreba v dnesnej dobe bat kupovat uz na internete :) teda asi ako na ktorychs trankach, al z nasej zeme je to v pohode snad
Ja kupujem hračky vačšinou tu pexik.inshop.cz a zatial som nemala ziadny problem. Internetove obchody uz su na urovni.
Zienky a mozete doporucit nakupovanie cez net? Fakt sa to oplati ci radsej zajst si do obchodu?
Mozes kuknut aj internetove obchody www.azet.sk . urcite sa tam nieco najde :)
Rozhodne nakupujem na www.bombahracky.sk
Tu majú kvalitné hračky
keď si to zoberieš každá hračka je od 3 rokov, len čerkútky su pre malé. Tu skôr ide o tie malé časti. Ale tu to nehrozí. a ročné pomaly už prestáva dávať do pusy hračky.
ivkaxxxx, niečo podobné dostala moja dcéra pred rokom a doteraz ju to neomrzelo. Vydáva to zvuky zvierat (dieťa ťa učí zvuky a napodobňuje), hra to ako klavír, a k tomu aspoň na mojom sú rôzne melodie pesničiek. Vie sa s tým dobre vyhrať www.dracik.sk