Dobrý deň. Vo štvrtok som absolvovala prehliadku u gynekologičky. Som panna ale ona ma vyšetrila normalne cez pošvu s tými zrkadlami. Ked ma vysetrovala dost to aj bolelo, ale ona povedala, že je to v poriadku. Po prehliadke mi nič nebolo, nekrvacala som ani ma nič nebolelo....Co si o tom mam mysliet?.....je možné že už nemam blanu?.....
gynekologička a bolestive vysetrenie
a prehliadala ta iba na koze albeo aj inak
to nie je mozne, ze sa ta to nespytala, ved to je bezny postup ze sa najprv pyta niekolko otazoka a az pootm vysetruje..... boze t oje hrozne.... kolko mas rokov?
Nie. Ona sa ma vôbec nespytala, len povedala že si mam sadnuť na kozu, no a este sa ma spytala, či nie som tehotná a ja že určite nie... teraz neviem..je možné že nemam blanu?
Myslite si, ze je mozne, ze je v poriadku, ked sa gynekologicka nespyta, ci uz zena mala pohlavny styk? Moze to zistit aj pohladom? A na zaklade toho sa rozhodne ako zenu vysetri?
Gynekologicka sa Ta nepytala, ci si uz mala pohlavny styk? Nebavili ste sa o tom?
Panny sa majú vyšetrovať zásadne cez konečník. To by sa nemalo stať, aby sa vysetrovali cez pošvu!
ale ved ked si panna, tak nemohla pouzit zrkadla,tie sa pouzivaju iba ak uz panna nie si...a povedala si jej, ze si este pohlavny styk nemala, nie?