rozchod a návrat

smajlo-

Ja tiež neviem či by to fubgovalo. ALe nepomôže niekedy taký rozchod? Ľudia zistia či sa majú radi a aký je život bez toho druhého.Ale neviem

Ninulienka

No..,chodili sme spolu skoro rok a pol..a rozisli sme sa 3-krat..prvykrat kvoli blbosti..A potom to uz islo dolu vodou..,zase sme sa dali dokopy,bolo to skvele asi 3 mesiace,ale nevydrzalo to..Aj ked k nemu este nieco citim,uz by to nebolo ono..,takze nie..Nevracat sa k tomu,s kym sme sa rozisli..aj ked clovek nikdy nevie..:))

monica

Uff, mne sa to nestalo nikdy ale viem,ze ja by som sa nikdy nevratila k partnerovi po rozchode.. Ako sa hovori : Nevstupim do tej istej rieky 2x... A uz vonkoncom nie, keby sa so mnou rozisiel kvoli tomu, ze ma uz nelubi.. Ale ak sa tu najde niekto, kto sa vratil a funguje mu to tak gratulujem :) lebo podla mna to musi byt velmi tazke..A to uz vobec nehovorim napr. o nevere.. Ako ju clovek moze odpustit a verit,ze to partner znovu neurobi. Neviem.. :o) A takisto by som sa nechcela vratit k niekomu, koho som opustila.. Pred tym by som vzazila ci mi ten clovek bude chybat a dalsie aspekty.. Nedokazala by som kopat 2x tu istu jamu :) Ale to je len moj nazor a smajlo aj ja som zvedava na dalsie :)