caute mam otazku, co si myslite o predmanzelsom sexe alebo co o tom ze niekto caka do svadby..napriklad keby moja kamoska ma priatela uz 2roky a nespali spolu niezeby on nechcel ale ona nie, ze chce pockat...jednak sa boji nasledkov ze co keby.. a jednak ze by to tak mohlo byt krajsie. moze byt ta zdrzanlivost sposobena prisnou vychovou? ak ano, da sa z toho nejako dostat? diky moc
sex pred svadbou
ja si myslim, ze ked nie je stoprecentne presvedcena a rozhodnuta, ze s nim chce sexovat, tak by nemala, a ked ju v tom este priatel podporuje... chapem, ze je asi mlada, vzrusena, atd..., ale tym, ze si pocka nejaky ten cas (nehovorim, ze do svadby), tak sa nic nepokazi... kto si pocka, ten sa docka... :o)
kolko ma rokov? chce s nim spat?
no ved vsak o to ide, tie vycitky asi pridu ale vnutorne s tym bojuje urcite, ako urcit co je spravne a co nie? kazdy si to musi prehodnotit ale niektore veci su tazke, preto ludia potrebuju rady, jej priatel pri nej stoji a je jej oporou co je super, ale v nej je to aj tak a ten blok nejde odstranit, asi boli fakt prisni a zakorenilo sa to...neda sa to nijak dat prec,je to tazke. a ese k tomu strach..clovek by nemal robit nieco za co nie je schopny niest nasledky. ale zaroven to pokusenie.treba byt silny, aj ked to nie je lahke
no, vies, kazdy sme iny. niekto zacina sexovat v 16, niekto skor, niekto neskor. kazdy sme inak pripraveny, inak psychicky zalozeny, inak vychovany...
akoze ta tvoja kamoska chce sexovat so svojim priatelom, len nemoze, lebo ma blok, prisnu vychovu? ci ako?
vies, fakt, ci je spravne sexovat teraz abo az po svadbe, vies len ty sama, resp. tvoja kamoska. ono, ked bola odjakziva prisne vychovavana s tym, ze sex az po svadbe, tak je ocakavane, ze sa tento nazor sa v nej nejak zakorenil, aj ked s tym mozno nejak vnutorne bojuje, a mozno sa s tym aj stotoznila a teraz, ked rozmysla nad sexom pred svadbou, tak si mozno dava rozne otazky, a ked sa s nim vyspi, tak prve myslienky asi padnu na vycitky...
no ano tvoj nazor viem a dakujem zanho..chcela som vediet kedze tu pisu ludia ako rychlo mali sex ci je to ok a ci sa da s tym nieco spravit ked mas v hlave blok ktory ta nepusti k tomu co by si chcela, mozes sa bat alebo mat pocit ze by si nemala
tak myslim, ze si natolko inteligentna, ze vies, ze na svete su ludia, ktori sexuju pred svadbou a su ludia, ktori az po svadbe, tak aky nazor? proste ludia sme rozni, nikto nehovori, ze jej nazor je zly (pokial nikomu neublizuje, a to teda nerobi...)... pokial jej to vyhovuje a ani jej partner s tym nema problem, tak oka. su stastni a hotovo. to, ci maju sex pred svadbou abo az po nej, je cisto ich vec...
moj nazor uz vies :o)
asdfjklô ani nahodou nechcem aby sa s nim vyspala...ja nahodou s nou suhlasim, chcela som vediet len nazor ineho cloveka...
co chces, aby sa kamoska vyspala s chalanom pred svadbou? abo aby nad tym aspon rozmyslala, ci co?
no, ked jej to vydrzi, a ked jej to neprekaza, ani jej partnerovi...
ja osobne by som do svadby nevydrzala, a keby mi nejaky chlap povedal, ze chce sex az po svadbe, asi by som s nim dlho nevydrzala...